Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    03. Lipanj 2015. 11:46

Moj miško danju spava jedino u šetnji u kolicima i zadrijema na siki. Ako ga stavim u krevetić, brzo se probudi, a ako ga ostavim tako, onda spava skoro sat vremena 

E sad, mene brine što non stop stavlja rukice u usta. Nekad palčić, nekad kažiprst, nekad cijelu šakicu i stalno sisa, a nije gladan sigurno. Da li je to zbog toga što mu ne dajem varalicu? Da li bebe stalno onda dudaju dudicu, ili? Ne znam šta bi sad. Da mu dam dudu ili da ga pustim da sisa rukice? 

Nixie
    03. Lipanj 2015. 12:39

Sad je 12 tjedana star. Dobro, dakle, nije jedini koji ima ruke u ustima. Nekako mi bude žao gledati ga. Ono, baš se nekako loše osjećam. Kao da mu nešto treba, a ja mu ne dam. Dakle, još kad i nogice otkrije bit će u lokvi sline. Mijenjam mu slinčeke 100 puta na dan koliko je mokar od papanja rukica 

Dea23
    03. Lipanj 2015. 12:40

Moja si tak gurne prste da zna povračat 

Nalah
    03. Lipanj 2015. 14:54

Naravno da nije jedini,nije to niš posebno ili ne znam kaj zabrinjavajuće...moja je počela gurati ruke u usta čim su joj počeli rasti zubi,a sam početak je bio s 2.mjeseca,jedinica je probila u nedjelju .Srećom preferira dudu od ruku,sve trpa u usta,špagicu za dudu,dudu gricka,plastičnu žlicu kojoj joj dajem vodu ili d vitamin,ima dosta onih guma za zube,ali voli samo jednu koja izgleda kao kormilo i ima te krakove različitih debljina,jako  je postala znatiželjna i istražuje sve po stanu i sve bi naravno trpala u usta

Zac11
    03. Lipanj 2015. 20:54

da li ima koja mama da joj beba neće ni dudu ni flašicu? ima 4,5 mjeseca i nikako ne prihvaća dudu... niti izdojeno mlijeko na falšicu... koga god pitam svi kažu super, ali baš mi je to čudno, više mi se neda forsirati kad ona nikako da prihvati...

Jojo5
    04. Lipanj 2015. 10:37

ah vidim da ni ostale ne spavaju po noći :D a ni danu . Moj je izbacio popodnevni odmor možda pola sata odspava, sat ako ga natjeram .Produžio je zato ujutro, spava dva sata. uuu uspjeh :D
    A već dva tjedna muku mučimo jer su mu izbila još dva zuba, drugi dolje i ovaj gornji me je iznenadio skroz. Prošvikala sam dok su izašli od opće histerije i nespavanja . Mislim da izviruje i četvrti danas.
    Dudu neće slini sve što stigne dala sam mu neku drvenu krunicu to mu je super za zube, dam mu i hladnu nektarinu da grize ili marelicu pa je sretan kada hladi zubiće .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.