Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    27. Svibanj 2015. 12:27

Evo,opet mi ovdje dupla postove,a na cijepljenju ne

Igorovabebica
    27. Svibanj 2015. 15:17

Nalah-držimo fige! Znači li to da bih i ja trebala (i ostale mame) iako smo imale dobre nalaze hormona štitnjače u trudnoći, trebale to vaditi? Ja nisam imala šećer u trudnoći, pa ne znam je li potrebno i to vaditi??? Imam hipoglikemiju pa... javi nam kada nalazi budu gotovi! 
    Cloudy-ja sam ti sva isprepadana zbog krštenja-muževoj sestrični je umro muž i dok su bili na sprovodu, ja sam otišla s Mihaelom do mame-ali kako su oni velika obitelj, svi su se raspričali i Mihael se nije kupao niti zaspao u svoje vrijeme-osjetio je da je na drugom mjestu i da se nešto događa i nikako ga umiriti, tek kada smo došli doma, sve je bilo u redu, jer je tokom vožnje u autu zaspao... a kada nude 15 ljudi na krštenju... ali tješim se, jer su mnoge mame pohvalile dječicu da su bila dobra...

Dea23
    27. Svibanj 2015. 15:44

Igorovabebica nemoj toliko brinuti. Osjetiti će tvoju zabrinutost pa će biti nervozan :) Ja prva uvijek vičem rutina, rutina ali neće im ništa biti ako povremeno odu nekud ili netko dođe pa im se poremeti. Bitno da to nije svaki dan. Uživaj i sigurno će i beba. Pa koja beba ne bi uživala na dan kad je sve podređeno samo njoj ;)

Igorovabebica
    27. Svibanj 2015. 21:48

Dea-hvala na savjetu!  I ja se držim rutine i Mihael točno funkcionira po rasporedu, ali kao što kažeš-bebe osjete kada je mama nervozna, zato moram radi njega biti mirna! Sutra imamo probu za krštenje pa će ga čuvati moja mama, dok mi ne obavimo sve što trebamo. A to opet neće trajati duže od sat vremena. 

Igorovabebica
    27. Svibanj 2015. 21:48

A na krštenju će sigurno biti sretan, jer će ga svi htjeti nositi, a on to jako voli! 

• xiy
    27. Svibanj 2015. 22:01

hvala a dobrodošlici. nikako uhvatiti vremena za napisati. mali je jako živahan tako da.. Cloudy vidim da se ti udaješ. čestitke od srca. ne stignem ni pročitat zaostatke koliko ih ima. O meni nema puno. imam sina bavim se njime i to je to. hehe.

Nalah
    28. Svibanj 2015. 08:26

igorovabebica,ako nisi imala šećer ne trebaš raditi OGTT,meni je od tog trudničkog povišen rizik da ga dobijem opet u kasnijim godinama ili sad ako je potaknut stresom.Bila sam na UZV štitnjače na početku i kraju trudnoće i sve je bilo ok,ali obzirom na te hot flasheve,trebam izvaditi TSH,tako da ako se preznojavaš,napravi si tu pretragu,jer bolesna štitnjača može zeznuti organizam na veliko.

Nadam se da će krštenje proći u redu

cloudy
    28. Svibanj 2015. 21:33

Nego...cijepile smo se danas....curka je to super odradila...i ima 63cm i 6500 grama :) plus zubi ju ubijaju....uopće ne znam jel joj rastu gornji il donji jer je crveno i naotečeno ali na mjestu gornje dvojke na zubnom mesu joj je full bijelo...možda ću uskoro imati malog vampirića hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.