Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Svibanj 2015. 19:41

Kako god da izbiju samo nek izbiju....muč3 ju za poludit...ajd..jučer i danas malo manje al onih dana kak se vrijeme mijenjalo se budila stalno...i kenjkala....i sad ju preko dana znaju zabolit..jer počne kenjkat ali manje.... 
    Da ju samo vidiš...gospođica bi sjedila...i stalno se smije..mpogotovo kad tata dođe... kad uđe u sobu ako ga nije bilo 2 minute ona mi se veseli ko da ga nije bilo nekoliko dana :) tatina maza

Dea23
    01. Lipanj 2015. 14:42

Mi za 15 dana idemo prvi put na more i jaaaako smo uzbuđeni hihihi

kimito
    01. Lipanj 2015. 15:28

Drage moje, nije me bilo neko vrijeme i to samo zato što nisam imala pet minuta da sjednem i tu škicnem kaj se dogadja sa vama.. Dakle, moja cura je prestala spavat.. preko dana zaspi samo u kolicima ili jajetu i to traje svega dvadesetak minuta.. ostalo ništa! Cijeli dan bez spavanja i nije uopće umorna, naprotiv, puna je energije, dobre volje, a ja padam s nogu.. Onda kad dođe večer umjesto da se onesvijesti od umora i akcije čitav dan ona se ne da uspavat, čim ju krenem nunat ili stavit u kinderbet kreće negodovanje i plač, totalno odbija spavati! Navečer se uspavljujemo po dva-tri sata i onda konačno zaspi oko 11h i to na cici. Sve je krenulo prije desetak dana kad smo ju cijepili, ne znam da li je povezano, ali dva-tri dana nakon cijepljenja je odbijala i jesti. Recite mi da je to samo faza! Po noći odspava s jednim ili dva buđenja najviše devet ili deset sati.. jel se trebam brinut zbog tog nespavanja preko dana?

kimito
    01. Lipanj 2015. 15:32

Inače, imamo već preko 7kg i 65 cm,jedemo voće i povrće i okrećemo se na sve strane! :)

MAMA X2
    02. Lipanj 2015. 13:43

I mi muku mucimo sa spavanjem preko dana na cici bi odspavao sat dva u komadu a cim se maknem budan je za 10 min iako nama ni noci nisu nista bolje budi se svako malo

MAMA X2
    02. Lipanj 2015. 13:45

Moj l se okrece na trbuh a sa trbuha na leda onak samo ako se slucajno okrene samovoljno jos ne ima 6 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.