Nama je pedi rekla da idemo u Klaicevu jer su puno bolji za vadenje krvi kod beba nego na Rebru. Budem onda najprije nazvala da pitam je li se treba narucivati da ne idem bezveze. Mozes li mi opisati kak izgleda to testiranje? Pise nam na uputnici kks, dunger, rist i rast na zitarice, rast na km i jaje.
Stvarno?!! Cula sam vec da tako male bebe ne idu na taj test, ali nisam bila sigurna! Joj, super ak je tak!
samo da se javim...cijepile smo se danas...curka je bila super nije ni zaplakala :) imamo 6kg i 60 cm :) i pitala sam dr o kremi protiv sunca pa mi je dala testere za avene mineralnu krenu 50+ faktor...ako bude dobra nju ću i kupiti....ne znam kolko je kod nas al vidim na amazonu da je 20$
Da,Avene je tonirana...cloudy...Avene,Vichy,LRP su sve u rangu 100 i nešto kn,vidim na netu da je ta oko 128 kn,nisam pametna,mislim da ću pitati dermatologa.Išla sam u 2 kod frendice i deralo je sunce,pa sam joj stavila pelenu na otvor od kolica
Inače,da vas pitam,ja se malo čudno osjećam,možda netko ima slični problem....kao da me pere menopauza,imam hot flasheve non stop,ne znam jel bi to moglo biti od hormona,pa da odem izvaditi krv ili bi mi to mogla biti štitnjača...
Da...primijetila sam da je tonirana..baš sam išla isprobat i ostalo joj je bjelkasto na licu...ma meni nije frka dok god štiti..
sad ću koristit te testeriće,a kad se potroše budem vidila koju ću uzeti :) bitno da ju štiti... moramo sad nabavit neke šeširiće i marame za glavu jer od kapa odustajem...ova moja ih nikako ne podnosi pa mislim da će s maramama možda biti bolje...jel znate di tog ima?
Da...primijetila sam da je tonirana..baš sam išla isprobat i ostalo joj je bjelkasto na licu...ma meni nije frka dok god štiti..
sad ću koristit te testeriće,a kad se potroše budem vidila koju ću uzeti :) bitno da ju štiti... moramo sad nabavit neke šeširiće i marame za glavu jer od kapa odustajem...ova moja ih nikako ne podnosi pa mislim da će s maramama možda biti bolje...jel znate di tog ima?
Sortiraj odgovore
Najstariji