Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    10. Travanj 2015. 11:57

Morat ću... da bi joj noj dragi rekao à šta si ti mislila da ona priča gluposti...pa od početka trudnoće čita o tome svemu.... a što je najbolje ova je prosvjetar :/

ena2203
    10. Travanj 2015. 12:37

Ej cure, pitanje- rodila sam prije 12 dana i krvarenje je gotovo stalo, već dva dana imam samo neki mali smeđe-žuti iscjedak. S obzirom da čitam o krvarenjima od 6 tjedana, o krpama koje ispadaju i to, pitam se da li je ovo normalno.

MalaMuca
    10. Travanj 2015. 12:49

Normalno je, meni je isto tak jako brzo prestalo krvarenje, ali nemoj se iznenaditi ako ti opet počne (doduše nebu to onak jako ko prvi-drugi dan nakon poroda) 
    al nemoj se nikaj brinuti :) sve je to normalno :)

ena2203
    10. Travanj 2015. 13:03

Ma u principu sam i pretpostavljala da je to ok, pogotovo zato što dojim, a kažu da je krvarenje kraće kod majki koje doje!
    Hvala ti!

cloudy
    10. Travanj 2015. 22:36

i meni je bilo 7 tjedana...onda prestalo na 3 dana pa se opet pojavilo malo i trajalo 4 dana...i isto bio carski

tena123
    11. Travanj 2015. 00:20

meni je bilo jaako kratko, isto sam se pitala jeli to normalno, ali evo sve 5?

kimito
    11. Travanj 2015. 06:06

Nalah, drzim fige da ju ipak zaobidju te kozice! 

Kod mene je krvarenje stalo brzo pa se onda u vise navrata pojavljivalo, ali vise je to bilo kao iscjedak, a menstruacije jos nema..tako da eto, nema pravila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.