Dea čestitke ...baš sam htjela pitati za cipelice za nehodače,mislite da su potrebne za svaki dan ili je to više za šminku i jel trebamo malima već mazati lice,vrati i rukice kremama sa uv zaštitom obzirom na sunce?
Dea čestitke…baš sam htjela pitati za cipelice za nehodače,mislite da su potrebne za svaki dan ili je to više za šminku i jel trebamo malima već mazati lice,vrati i rukice kremama sa uv zaštitom obzirom na sunce?
Mislim da nema potrebe za cipelicama, nemoj bacati novce, to je više radi šminke, za čas će ljeto i bit će vruće, biti će bosa ili u tankim čarapicama, možda bolje na jesen-zimu. Mazati trebaš jer bez obzira ovo je već dosta jako sunce i zrake su jake, evo primjer ja sam danas imala onako malo otvoreniju majcu i već me sunce dotaklo a komoli njihovu tanku kožu, tako da sam za, za one dijelove tijela koje su na otvorenome, ručice, ličeko.
Nalah moje misljenje da ne, osim ako niste dugo na sunca,a ovo kod mene bar nije jos jako, al zato ljeto vrućine obavezno cu ju mazat. Ja bas isto trazim ciplelice i neku haljinu sto ce imat poslje nakon krstenja,
zebrica
Zna li netko može li se u ZG bebi vaditi krv u kvartovskom domu zdravlja ili se mora u Klaicevu?
Zna li netko može li se u ZG bebi vaditi krv u kvartovskom domu zdravlja ili se mora u Klaicevu?
Ovisno o kojoj je pretrazi riječ, na što se analizira krv. Ako ti je klasika za virozu ili nešto bakterijsko to možeš u domu zdravlja gdje pripadaš a ako je zahtjevnija pretraga moraš u Klaićevu ili koju drugu bolnicu. O čemu je riječ?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji