Danas je malena primila cijepivo 5u1. Vidi se na nogici malo malo crveno jel to normalno? I rekla je pedica da pratimo temp cijeli dan dns i noć al meni je glupo baš joj gurati toplomjer i buditi je svako malo. Misla sam ju pratiti i pipati pa ak mi je sumnjiva mjeriti. Kaj mislite?
Danas je malena primila cijepivo 5u1. Vidi se na nogici malo malo crveno jel to normalno? I rekla je pedica da pratimo temp cijeli dan dns i noć al meni je glupo baš joj gurati toplomjer i buditi je svako malo. Misla sam ju pratiti i pipati pa ak mi je sumnjiva mjeriti. Kaj mislite?
Crveno je od uboda i to je normalno..za temperaturu..popijaj ju,budes skuzila ak bi bila pretopla..al bude onda i cendrala..bez brige..
mi smo stavljali obloge na mjestu uboda i nije bilo oteknuća, iako nam je doktorica rekla ako malo otekne da je to ok, ako više da joj se javimo.. uglavnom ja nisam mjerila temperaturu a niti se ona ponašala nešto drugačije nego inače pa nije bilo potrebe..
e cure evo mi kupili u kiku drvenu hranilicu, koja može biti i mala stolica i stolić, meni je to prekrasno i preslatko, već sam prije gledala ali gdje god sam gledala bilo je dosta skupo a u kiku je dvijesto i nesto kn
e cure evo mi kupili u kiku drvenu hranilicu, koja može biti i mala stolica i stolić, meni je to prekrasno i preslatko, već sam prije gledala ali gdje god sam gledala bilo je dosta skupo a u kiku je dvijesto i nesto kn
Predobro, i mi smo to imali, super i za kasnije kad malo poraste.
Joj cure moram vam se pohvalit...jutros dođla kod sveki i veli ona moram ti reć da si bila u pravu što se tiče onog šta si pričala o odgoju i odvajanju bebe od mame,o tepanju i tako svemu...ja ostala 😮...bila žena na nekom predavanju i stručnjaci pričalino tome i sad je to kao ok..a dok sam ja pričala bilo je da,da..a u sebj je mislila ziher šta ona brije gluposti
Joj cure moram vam se pohvalit…jutros dođla kod sveki i veli ona moram ti reć da si bila u pravu što se tiče onog šta si pričala o odgoju i odvajanju bebe od mame,o tepanju i tako svemu…ja ostala 😮…bila žena na nekom predavanju i stručnjaci pričalino tome i sad je to kao ok..a dok sam ja pričala bilo je da,da..a u sebj je mislila ziher šta ona brije gluposti
Hahaa, da da nikad nije bitno ako snaha priča, pa kaj ona zna
...??Ajde ti svojoj sveki organiziraj malo više tih predavanja!
Cure,sad me zvala frendica koja je bila s malim kod nas u nedjelju,mali ima vodene kozice,jučer su bili kod dr.igrao se s malenom...da paničarim ili ne? Ne mogu dobiti svoju pedijatricu,zovem već 2 sata...koje simptome da očekujem/pratim?
Cure,sad me zvala frendica koja je bila s malim kod nas u nedjelju,mali ima vodene kozice,jučer su bili kod dr.igrao se s malenom…da paničarim ili ne? Ne mogu dobiti svoju pedijatricu,zovem već 2 sata…koje simptome da očekujem/pratim?
Inkubacija ti je dva tjedna, znači on je bio zarazan u ta dva tjedna iako ništa ne možeš poduzet ako će tvoja malecka dobiti. Prati ju, kozice ti počinju s temperaturom i drugi dan većinom izbiju tak da odprilike znaš. Ukoliko ih ne dobije kroz dva tjedna onda ni neće, rijetko ti izbijaju odmah nakon ovakvog druženja, bez brige nemoj paničariti ako ih i dobi ništa strašno, sve se to da srediti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji