Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    10. Travanj 2015. 01:29

e cure evo mi kupili u kiku drvenu hranilicu, koja može biti i mala stolica i stolić, meni je to prekrasno i preslatko, već sam prije gledala ali gdje god sam gledala bilo je dosta skupo a u kiku je dvijesto i nesto kn

Nalah
    10. Travanj 2015. 09:02

Stavi link ako imaš da vidimo

Dea23
    10. Travanj 2015. 09:40

Hvala cure, prošla noć nema temp! jeee

cloudy
    10. Travanj 2015. 10:46

Joj cure moram vam se pohvalit...jutros dođla kod sveki i veli ona moram ti reć da si bila u pravu što se tiče onog šta si pričala o odgoju i odvajanju bebe od mame,o tepanju i tako svemu...ja ostala 😮...bila žena na nekom predavanju i stručnjaci pričalino tome i sad je to kao ok..a dok sam ja pričala bilo je da,da..a u sebj je mislila ziher šta ona brije gluposti

Nalah
    10. Travanj 2015. 10:51

Cure,sad me zvala frendica koja je bila s malim kod nas u nedjelju,mali ima vodene kozice,jučer su bili kod dr.igrao se s malenom...da paničarim ili ne? Ne mogu dobiti svoju pedijatricu,zovem već 2 sata...koje simptome da očekujem/pratim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.