Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    11. Travanj 2015. 08:42

Tenks draga

Dea23
    11. Travanj 2015. 20:15

Mi smo danas obavili krštenje. Curica je bila preepredobra, dok se jelo prespavala je onda se naravno nanašala i "napričala" sa svima. I dobili smo psića sveznalića i on je sad zvijezda večeri 

Pilici
    11. Travanj 2015. 21:01

Cestitke 

zebrica

Dea23
    11. Travanj 2015. 21:06

hvala cure gospodična mi se zdebljala i jedva je stala u haljinicu hhehe. a cipice su bile veelke pa smo ih skupljali. al sve u svemu bila je ko bonbončić

cloudy
    11. Travanj 2015. 21:28

Čestitam Dea :) vjerujem da si ponosna :)

Dea23
    11. Travanj 2015. 22:35

jesam naravno..joj a ovaj psić je suepr haha mala ga baš ne šljivi ali ja i muž se stalno igramo haha

Pilici
    11. Travanj 2015. 23:05

To je onaj kaj je skup oko 300kn?

zebrica

Nalah
    12. Travanj 2015. 10:25

Dea čestitke ...baš sam htjela pitati za cipelice za nehodače,mislite da su potrebne za svaki dan ili je to više za šminku i jel trebamo malima već mazati lice,vrati i rukice kremama sa uv zaštitom obzirom na sunce?

Pilici
    12. Travanj 2015. 14:19

Nalah moje misljenje da ne, osim ako niste dugo na sunca,a ovo kod mene bar nije jos jako, al zato ljeto vrućine obavezno cu ju mazat. Ja bas isto trazim ciplelice i neku haljinu sto ce imat poslje nakon krstenja,

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.