Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Travanj 2015. 14:49

Mi smo podnijeli zahtjev za jednokratnu pomoć od grada u siječnju,dobili rješenje da je odobren 20 dana kasnije,a novci još nisu sjeli...jel netko ima isti problem?Nije da plačem za njihovih 800 kn,samo kaj je fakat čudno što procedura toliko traje

Boška2
    09. Travanj 2015. 15:17

Nalah

Mi smo podnijeli zahtjev za jednokratnu pomoć od grada u siječnju,dobili rješenje da je odobren 20 dana kasnije,a novci još nisu sjeli…jel netko ima isti problem?Nije da plačem za njihovih 800 kn,samo kaj je fakat čudno što procedura toliko traje

Mi smo podnjeli u listopadu. Evo mali je navrsio 6 mjeseci prije 4 dana i jos nije sjelo. Bas cu ujutro zvati da vidim u cemu je problem.

<3<3<3 Karl <3<3<3

Jojo5
    09. Travanj 2015. 18:09

Nalah

Mi smo podnijeli zahtjev za jednokratnu pomoć od grada u siječnju,dobili rješenje da je odobren 20 dana kasnije,a novci još nisu sjeli…jel netko ima isti problem?Nije da plačem za njihovih 800 kn,samo kaj je fakat čudno što procedura toliko traje

još uvijek ništa, isti slučaj

Nalah
    09. Travanj 2015. 15:34

Pa to je da ne povjeruješ

Nalah

Nalah

Nalah
    09. Travanj 2015. 15:36

evo ni komp ne vjeruje,pa je 3 x ponovio post

cloudy
    09. Travanj 2015. 17:29

ni nama u petrinji još nije sjelo....ko da trebaju dati 10000,a ne 1000 kn :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI