Ja sam bila na pregledu nakon 6 tjedana od poroda i imala sam upalu :( veli dr. da od uložaka vjerovatno jer sam dugo krvarila. Trebala sam na kontrolu prije 10 dana al sm zaboravila skroz...spremam se u četvrtak pa ćemo vidjeti uzv.
Ugl. ja sam skomirana jer me po noći bole kosti kao da se otvaram dolje...nije svaku večer...ali u prosjeku barem 3 puta tjedno me bude ti bolovi. :( Jel ima još netko takav problem?
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma mene stalno nekaj boli dolje. Koma. Meni je reko papa poslije menge, moram otići isto sam već mogla. Nemarne smo mi ženske dok se nekaj ne dogodi.
Meni je krvarenje trajalo 7 tjedana..i prestalo i za par dana opet prokrvarila neka 3 dana...i mislila sam da je menga...al druga još nije došla...a isto me neki dan sve dolje probadalo...
Pitanjce..dal ima koja slicnu situaciju..moj d uskoro ce nacrsiti 9 mjeseci..lijepo papa,sisa,raste ko gljiva..medjutim..dok je samnom stalno cendra..nist mu ne pase,nit se oce igratu,nit nosati,samo cendra i precesto trazi cicu..dva put potegne i dosta..malo mir,10-15 min..i opet u krug..mir je samo ako smo vani u kolicima il setnji..kad ga posaljem van s tatom bez brigevje i sat i dva,al cim me vidi udri u plac i opet cica..nije da mu ju nedam,al onak..sad bi polako htjela krenuti s smanjivanjem,a imam dojam da cica ko beba od 3 mjeseca.
mame, imate ideju di kupiti haljinu za svatove a da mogu bez problema bacit sisu van? s tim da su mi sise tenkovi -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji