Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    07. Travanj 2015. 21:37

Ja sam bila na pregledu nakon 6 tjedana od poroda i imala sam upalu :( veli dr. da od uložaka vjerovatno jer sam dugo krvarila. Trebala sam na kontrolu prije 10 dana al sm zaboravila skroz...spremam se u četvrtak pa ćemo vidjeti uzv. 

Ugl. ja sam skomirana jer me po noći bole kosti kao da se otvaram dolje...nije svaku večer...ali u prosjeku barem 3 puta tjedno me bude ti bolovi. :( Jel ima još netko takav problem?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    07. Travanj 2015. 22:50

Ma mene stalno nekaj boli dolje. Koma. Meni je reko papa poslije menge, moram otići isto sam već mogla. Nemarne smo mi ženske dok se nekaj  ne dogodi. 

cloudy
    08. Travanj 2015. 09:44

Meni je krvarenje trajalo 7 tjedana..i prestalo i za par dana opet prokrvarila neka 3 dana...i mislila sam da je menga...al druga još nije došla...a isto me neki dan sve dolje probadalo...

medsr
    08. Travanj 2015. 18:05

Pitanjce..dal ima koja slicnu situaciju..moj d uskoro ce nacrsiti 9 mjeseci..lijepo papa,sisa,raste ko gljiva..medjutim..dok je samnom stalno cendra..nist mu ne pase,nit se oce igratu,nit nosati,samo cendra i precesto trazi cicu..dva put potegne i dosta..malo mir,10-15 min..i opet u krug..mir je samo ako smo vani u kolicima il setnji..kad ga posaljem van s tatom bez brigevje i sat i dva,al cim me vidi udri u plac i opet cica..nije da mu ju nedam,al onak..sad bi polako htjela  krenuti s smanjivanjem,a imam dojam da cica ko beba od 3 mjeseca.

MalaMuca
    08. Travanj 2015. 20:50

mame, imate ideju di kupiti haljinu za svatove a da mogu bez problema bacit sisu van? s tim da su mi sise tenkovi -.-

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.