jutarnji.hr/fotografije-od-kojih-zastaje-dah-pogledajte-nevjerojatne-fotke-zaceca/1326539/
evo cure škicnit, ja sam se rascmoljila Valjda jer u zadnje vrijeme vrtim film od početka do danas pa sam emotivna jer si mislim koliko sam te pazila a bio si samo par mm velik i koliko sam te čuvala od samih početaka a sada si ova beba , moj osmjehić
Vidjela sam te fotke... Zaista su prekrasne...
I mi jedva čekamo ljepše vrijeme, ovo je uzas.
Krešimir 19.08.2014. <3
Prekrasne fotke. Cudesno zbilja. Ma ide sad ljepse vrijeme. Mora meni na srecu curka spava po cijele dane. Valda i nju smlavio proljetni umor:)
Svi ocito cekamo ljepse vrijeme..moj d ode do ulaznih vrata,lupa s rukicom i place..oce bokce van..micek moj..a vani uzas..ali morali smo danas na kratko izaci jer je tolko plakao da nisam vec znala sto s njim
Jel netko u toku;što je s onim nadobudno najavljivanim inspekcijama rodilišta?
Cure, prvu mengu dobila sam 2,5 mj nakon poroda. Krvarit sam prestala tak nakon 1,5-2 mj. I menga je bola ok. jako bolna i malo jača al onak trajala je 7 dana. I sad od 1.4. (to je negdje 15 dana nakon kaj sam imala mengu) vidim crveno na gaćicama. I onda sam misla da sam opet dobila, možda dok se to ne ustabili i tak al npr. primjetim maaalo ujutro, stavim čiste gaćice i cijeli dan niš. I onda opet navećer il za dva dana. Onak ko sluzava krv. Oprostite fakat kaj sad to opisujem al baš me zanima kaj je to? Možda se još čistim?
I da, boli me dosta tamo gdje me bolio na porodu. Ne znam dal ste čitale moju priču s poroda ali epi mi nije primila dobro i bol se koncentrirala u jednoj strani i to me boli tak kak me i tad (dobro malo slabije tak više nemre ) Inače pregled i uzv obavila sve ok.
joj ja ne smijem niti reći ali još nisam bila na pregledu poslje poroda, ne mogu se jednostavno natjerat znam da moram..ali evo 4 mj prolazi a ja još nisam dobila.. ne žalim se jedino me muči što si plodne dane ne mogu računati
Sortiraj odgovore
Najstariji