Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    07. Travanj 2015. 15:14

pozz cure evo i nas malo.. nadam se da ste sve provele divne blagdane.. mi smo dobro, rastemo i sretni smo.. nadam se da ste svi dobro

cloudy
    07. Travanj 2015. 15:14

Da...ovaj vjetar ubija...da tolko može danima puhati :/ živim za četvrtak..rekli su temperaturu 20 stupnjeva :)

tena123
    07. Travanj 2015. 15:17

jao nama fale šetnje jer onda puuno bolje spavamo..

Jojo5
    [UREĐENO] 08. Travanj 2015. 16:00

jutarnji.hr/fotografije-od-kojih-zastaje-dah-pogledajte-nevjerojatne-fotke-zaceca/1326539/

evo cure škicnit, ja sam se rascmoljila  Valjda jer u zadnje vrijeme vrtim film od početka do danas pa sam emotivna jer si mislim koliko sam te pazila a bio si samo par mm velik i koliko sam te čuvala od samih početaka a sada si ova beba , moj osmjehić

MarijaŠ
    07. Travanj 2015. 16:27

Vidjela sam te fotke... Zaista su prekrasne...

I mi jedva čekamo ljepše vrijeme, ovo je uzas.

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    07. Travanj 2015. 17:38

I mi čekamo bolje vrijeme

koala123
    07. Travanj 2015. 17:58

Prekrasne fotke. Cudesno zbilja. Ma ide sad ljepse vrijeme. Mora meni na srecu curka spava po cijele dane. Valda i nju smlavio proljetni umor:)

medsr
    07. Travanj 2015. 18:37

Svi ocito cekamo ljepse vrijeme..moj d ode do ulaznih vrata,lupa s rukicom i place..oce bokce van..micek moj..a vani uzas..ali morali smo danas na kratko izaci jer je tolko plakao da nisam vec znala sto s njim

Nalah
    07. Travanj 2015. 18:38

Jel netko u toku;što je s onim nadobudno najavljivanim inspekcijama rodilišta?

Dea23
    07. Travanj 2015. 20:02

Cure, prvu mengu dobila sam 2,5 mj nakon poroda. Krvarit sam prestala tak nakon 1,5-2 mj. I menga je bola ok. jako bolna i malo jača al onak trajala je 7 dana. I sad od 1.4. (to je negdje 15 dana nakon kaj sam imala mengu) vidim crveno na gaćicama. I onda sam misla da sam opet dobila, možda dok se to ne ustabili i tak al npr. primjetim maaalo ujutro, stavim čiste gaćice i cijeli dan niš. I onda opet navećer il za dva dana. Onak ko sluzava krv. Oprostite fakat kaj sad to opisujem al baš me zanima kaj je to? Možda se još čistim?

kleaiva
    07. Travanj 2015. 21:34

Dea

Cure, prvu mengu dobila sam 2,5 mj nakon poroda. Krvarit sam prestala tak nakon 1,5-2 mj. I menga je bola ok. jako bolna i malo jača al onak trajala je 7 dana. I sad od 1.4. (to je negdje 15 dana nakon kaj sam imala mengu) vidim crveno na gaćicama. I onda sam misla da sam opet dobila, možda dok se to ne ustabili i tak al npr. primjetim maaalo ujutro, stavim čiste gaćice i cijeli dan niš. I onda opet navećer il za dva dana. Onak ko sluzava krv. Oprostite fakat kaj sad to opisujem al baš me zanima kaj je to? Možda se još čistim?

Možda ti je ovulacija...neke žene krvare malo u vrijeme ovulacije....ne svaki put al moze se dogoditi.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI