Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    13. Ožujak 2015. 20:21

Super su meni te mame s Rode...one su Majke, ne mame,a non-stop komentiraju objave, prate vijesti drugih portala, na fb "vise" iskreno im se divim kak sve to stignu i još stignu biti tako posvećene svojoj dječici. Ne napadam nikoga, razmišljam na glas...
    A što se dojenja tiče..Za mene je to jedino i samo izbor majke!

LuKi5
    13. Ožujak 2015. 21:40

Evo kad se vec pokrenula tema, da kazem par rijeci, onako kako sam dozivjela. Prvo da iskomentiram naslov clanka. Slazem se s tim da je naslov dosta upecatljiv I stvara polemike, posto,daje sliku da je ad rijesenje za sve probleme, onako kad procitasi ne znas o cemu se radi, zasto je uopce clanak objavljen I koja mu je svrha, vrlo jednostavno zakljucis da je to neka tamo propaganda Ad mlijeka, posto ispada da je ono neka cudesna zamijena tabletama za smirenje, dugorocan mir I tekuci sirup za spavanje, sto je apsolutno krivo I izvrnuto, jer gladno dijete, ako je doista gladovalo, od Ad-a nece samo tako cudesno se umirit I spokojno spavati....Naslov je stvarno bombastican, I implicira na propagandu onome tko nije upucen u svrhu clanaka, koje Klokanice objavljuje(mislim na clanke najaktivnijih korisnika). 

Sto se tice RODA, u sustini imaju jako dobrih I korisnih ideja, akcija, ali nacin na koji ih provode opet dovodi do polemike. Zustro se borbe protiv izvrnute, grube propagande I marketinga, koristeci se istim tehnikama da propagiraju svoje suprotne stavove sto je po meni licemjerno. Argumenti su doslovno kontriranje recenog I pljucanje po svemu sto odudara od njihovih stavova, ali na finjaka(treba zadrzat profesionalnost), cesto zene shvacaju na krivi nacin njihove poruke I akcije bas zbog nacina na koji ih provode, dakle, opet se sve svodi na onaj upecatljivi naslov, citiranje I educiranje ljudi ograniceno samo na stavove koje udruga podrzava, kao jedino ispravno. Kazem, u sustini imaju odlicnih ideja, ali ih na krivi nacin predstavljaju, te tim podizu tenzije.

kleaiva
    13. Ožujak 2015. 22:04

LuKi

Evo kad se vec pokrenula tema, da kazem par rijeci, onako kako sam dozivjela. Prvo da iskomentiram naslov clanka. Slazem se s tim da je naslov dosta upecatljiv I stvara polemike, posto,daje sliku da je ad rijesenje za sve probleme, onako kad procitasi ne znas o cemu se radi, zasto je uopce clanak objavljen I koja mu je svrha, vrlo jednostavno zakljucis da je to neka tamo propaganda Ad mlijeka, posto ispada da je ono neka cudesna zamijena tabletama za smirenje, dugorocan mir I tekuci sirup za spavanje, sto je apsolutno krivo I izvrnuto, jer gladno dijete, ako je doista gladovalo, od Ad-a nece samo tako cudesno se umirit I spokojno spavati….Naslov je stvarno bombastican, I implicira na propagandu onome tko nije upucen u svrhu clanaka, koje Klokanice objavljuje(mislim na clanke najaktivnijih korisnika). 

Sto se tice RODA, u sustini imaju jako dobrih I korisnih ideja, akcija, ali nacin na koji ih provode opet dovodi do polemike. Zustro se borbe protiv izvrnute, grube propagande I marketinga, koristeci se istim tehnikama da propagiraju svoje suprotne stavove sto je po meni licemjerno. Argumenti su doslovno kontriranje recenog I pljucanje po svemu sto odudara od njihovih stavova, ali na finjaka(treba zadrzat profesionalnost), cesto zene shvacaju na krivi nacin njihove poruke I akcije bas zbog nacina na koji ih provode, dakle, opet se sve svodi na onaj upecatljivi naslov, citiranje I educiranje ljudi ograniceno samo na stavove koje udruga podrzava, kao jedino ispravno. Kazem, u sustini imaju odlicnih ideja, ali ih na krivi nacin predstavljaju, te tim podizu tenzije.

Ja sam se davno naucila da uopce ne dozivljavam ni dobru ni losu propagandu...odem na njihove stranice i citam sto me zanima jer mislim da su im clanci pouzdani i korisni. A to komentiranje po fejsu i ostalim grupama ne zelim ni komentirati bas zbog toga sto si tu napusala-licemjerje i pljucanje itd. Totalno ignoriram jer ljudi koji se uopce upustaju u polemike o dojenju i nedojenju ili bilo kojoj temi vezanoj uz majka i nemajka zbog banalnih stvari

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

14.06.2014. L ♥

kleaiva
    13. Ožujak 2015. 22:05

...su za mene totalni idioti.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Pilici
    13. Ožujak 2015. 22:19

Cure moze mi netko dati link sa te rodine stranice da vidim, bas bi voljela malo pročitat a nemogu naci.

renata6
    14. Ožujak 2015. 08:29

Zebrica

Cure moze mi netko dati link sa te rodine stranice da vidim, bas bi voljela malo pročitat a nemogu naci.

Članak sa Rodinih stranica je izbrisan. Stvarno smatram da si bolje mogla to sve napisati, lijepo predstaviti sebe i kćer kako je to i većina napravila, ove tenzije i polemike oko dojenje i davanja Ad si mogla ostaviti ovdje jer svi znamo o čemu je riječ. Eksplicirati sebe i kćer na taj način javnosti po meni je nepotrebno, ali da to je ipak samo moje mišljenje.

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI