Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    13. Ožujak 2015. 21:40

Evo kad se vec pokrenula tema, da kazem par rijeci, onako kako sam dozivjela. Prvo da iskomentiram naslov clanka. Slazem se s tim da je naslov dosta upecatljiv I stvara polemike, posto,daje sliku da je ad rijesenje za sve probleme, onako kad procitasi ne znas o cemu se radi, zasto je uopce clanak objavljen I koja mu je svrha, vrlo jednostavno zakljucis da je to neka tamo propaganda Ad mlijeka, posto ispada da je ono neka cudesna zamijena tabletama za smirenje, dugorocan mir I tekuci sirup za spavanje, sto je apsolutno krivo I izvrnuto, jer gladno dijete, ako je doista gladovalo, od Ad-a nece samo tako cudesno se umirit I spokojno spavati....Naslov je stvarno bombastican, I implicira na propagandu onome tko nije upucen u svrhu clanaka, koje Klokanice objavljuje(mislim na clanke najaktivnijih korisnika). 

Sto se tice RODA, u sustini imaju jako dobrih I korisnih ideja, akcija, ali nacin na koji ih provode opet dovodi do polemike. Zustro se borbe protiv izvrnute, grube propagande I marketinga, koristeci se istim tehnikama da propagiraju svoje suprotne stavove sto je po meni licemjerno. Argumenti su doslovno kontriranje recenog I pljucanje po svemu sto odudara od njihovih stavova, ali na finjaka(treba zadrzat profesionalnost), cesto zene shvacaju na krivi nacin njihove poruke I akcije bas zbog nacina na koji ih provode, dakle, opet se sve svodi na onaj upecatljivi naslov, citiranje I educiranje ljudi ograniceno samo na stavove koje udruga podrzava, kao jedino ispravno. Kazem, u sustini imaju odlicnih ideja, ali ih na krivi nacin predstavljaju, te tim podizu tenzije.

14.06.2014. L ♥

kleaiva
    13. Ožujak 2015. 22:05

...su za mene totalni idioti.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Pilici
    13. Ožujak 2015. 22:19

Cure moze mi netko dati link sa te rodine stranice da vidim, bas bi voljela malo pročitat a nemogu naci.

zebrica

cloudy
    14. Ožujak 2015. 09:11

Ja recimo ne vidim neku razliku u bebici s ad i majčinim mlijekom...bar što se tiče mirnoće i smirivanja...davala sam joj ad od drugog tjedna pa do mjesec dana...znaći dva tjedna po 1 bočicu navečer...tad je imala pad na težini i patronažna je to savjetovala...sad kad gledam možda nisam ni trebala...ona je iz bolnice izašla s 10 grama manje nego što je imala na porodu i moguće da je taj pad bio baš onaj pad što sve bebice dožive nakon poroda...jer s mjesec dana je imala 4kg a s 2mj 5kg i tu je isključivo dojena a intenzitet dojenja je isti kao i uvijek....al to vrijeme dok je pila tu 1 večernju bočicu nije mi bila ni mirnija ni ništa nego inače...

koala123
    14. Ožujak 2015. 09:30

meni je puno pomogla i patronazna sestra koja je bas bila draga i svaki put mi pokazala nove polozaje kako namjestiti bebu da sisa bolje i kvalitetnije. kako je rekao pedijatar u bolnici pripreme za dojenje pocinju vec u trudnoci i ako je zena odlucila dojiti onda mora biti svjesna da uz to mogu ic i brojne komplikacije. e sad ovisi i o njenom karakteru da li ce biti unatoc tome ustrajna ili ce ipak pokleknuti kada netko spomene ad kao jedino rjesenje. a pogotovo pedijatar jer si mislis pa valda oni znaju bolje od mene. ili si lud vec jer ne mozes smiriti bebu pa pokusas sve i ako ti se cini da nesto djeluje drzis se toga i odustanes od svega drugog jer napokon ne place. nisam mislila da cu biti toliki fan dojenja ali evo jesam i jednog dana i drugo dijete kanim dojiti. i ako nece ici pokusat cu napraviti sve kako bi to promjenila al opet jer sam ja takva. i da ad nije otrov naravno. ali ako moram birat izmedju umjetnog i prirodnog navijam za prirodno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.