Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    13. Ožujak 2015. 08:43

da,pedijatar je vaga

LuKi5
    13. Ožujak 2015. 08:46

Tonka18

da,pedijatar je vaga

Kako se ponasa ona, je li nervoznija? Koliko ju cesto dojis?

14.06.2014. L ♥

Tonka18
    13. Ožujak 2015. 08:48

nije,, mozda malo, malo... na zahtjev al ugl. to bude svaka 2 sata

LuKi5
    13. Ožujak 2015. 08:53

Tonka18

nije,, mozda malo, malo… na zahtjev al ugl. to bude svaka 2 sata

Probaj ju sto vise stavljat na podoje. A mjerenje I dosta varira o tome u koje doba dana je beba mjerena, je li se pokakila netom prije mjerenja, kad je jela. 
    Ja sam bila L-a cisto iz znatizelje stavila na vagu prije I poslije nego je napunio pelenu I ispalo da je nakon sto ju je napunio pao 50 grama na kilazi. Zato I kazem da dosta ovisi kad je napravljeno mjerenje. 
    Sto cesce ju stavljaj cicati. Nek ti isprazni sve da dode do masnijeg mlijeka.

14.06.2014. L ♥

krafnica
    13. Ožujak 2015. 12:00

Cure moje, susjeda mi je rodila danas. Kad sam cula tolko sam se raznjezila da sam plakala. Jel se vama to dogada od kad ste rodile da vam to nekak vise znaci nego prije kad ste cule da je neko rodio?

koala123
    13. Ožujak 2015. 13:40

krafnica

Cure moje, susjeda mi je rodila danas. Kad sam cula tolko sam se raznjezila da sam plakala. Jel se vama to dogada od kad ste rodile da vam to nekak vise znaci nego prije kad ste cule da je neko rodio?

Da:)) evo bas mi kolegica s posla postala baka i bila sam sretna ko malo dijete a njenu kcer uopce ni ne poznam to je valda tak sad kad smo mame. Meni u trudnoci fale ono kak svi paze na tebe i mozes svugdje prek reda. Iako mi se dogodilo da bi se pravili da me ne vide pogotovo u konzumu:/

cloudy
    13. Ožujak 2015. 13:07

Ja sam ljubomorna na  trudnice...bez obzira što je cutka napokon kraj mene i sve to...nekak mi fali trbuh

Bori
    13. Ožujak 2015. 20:22

cloudy

Ja sam ljubomorna na  trudnice…bez obzira što je cutka napokon kraj mene i sve to…nekak mi fali trbuh

Meni fali ono vrludanje po trbuhu..čekanje sljedećeg udarca..A najviše mi nedostaje SPAVANJE!

krafnica
    13. Ožujak 2015. 13:10

Jelda. Tek kad prodes to vidis da je trudnoca blazeno stanje :) ja vec sad jedva cekam drugo :D:D

cloudy
    13. Ožujak 2015. 13:18

Da,da...bome i ja :) i drugo i treće

Nalah
    13. Ožujak 2015. 13:28

Jel zna netko gdje ima pamučnih pelena,tvrđih,da nisu mekane i rebraste kao klasične tetre već da su kao plahte?

mery12
    13. Ožujak 2015. 13:39

Nalah

Jel zna netko gdje ima pamučnih pelena,tvrđih,da nisu mekane i rebraste kao klasične tetre već da su kao plahte?

Ja sam u dm kupila takve. Ali samo su imali bijele i pakiranje je od 6 ili 8 kom. Nesjecam se bas koliko kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI