nije,, mozda malo, malo... na zahtjev al ugl. to bude svaka 2 sata
nije,, mozda malo, malo… na zahtjev al ugl. to bude svaka 2 sata
Probaj ju sto vise stavljat na podoje. A mjerenje I dosta varira o tome u koje doba dana je beba mjerena, je li se pokakila netom prije mjerenja, kad je jela.
Ja sam bila L-a cisto iz znatizelje stavila na vagu prije I poslije nego je napunio pelenu I ispalo da je nakon sto ju je napunio pao 50 grama na kilazi. Zato I kazem da dosta ovisi kad je napravljeno mjerenje.
Sto cesce ju stavljaj cicati. Nek ti isprazni sve da dode do masnijeg mlijeka.

14.06.2014. L ♥
Cure moje, susjeda mi je rodila danas. Kad sam cula tolko sam se raznjezila da sam plakala. Jel se vama to dogada od kad ste rodile da vam to nekak vise znaci nego prije kad ste cule da je neko rodio?
Cure moje, susjeda mi je rodila danas. Kad sam cula tolko sam se raznjezila da sam plakala. Jel se vama to dogada od kad ste rodile da vam to nekak vise znaci nego prije kad ste cule da je neko rodio?
Da:)) evo bas mi kolegica s posla postala baka i bila sam sretna ko malo dijete a njenu kcer uopce ni ne poznam to je valda tak sad kad smo mame. Meni u trudnoci fale ono kak svi paze na tebe i mozes svugdje prek reda. Iako mi se dogodilo da bi se pravili da me ne vide pogotovo u konzumu:/
Ja sam ljubomorna na trudnice...bez obzira što je cutka napokon kraj mene i sve to...nekak mi fali trbuh
Ja sam ljubomorna na trudnice…bez obzira što je cutka napokon kraj mene i sve to…nekak mi fali trbuh
Meni fali ono vrludanje po trbuhu..čekanje sljedećeg udarca..A najviše mi nedostaje SPAVANJE!
Jelda. Tek kad prodes to vidis da je trudnoca blazeno stanje :) ja vec sad jedva cekam drugo :D:D
Jel zna netko gdje ima pamučnih pelena,tvrđih,da nisu mekane i rebraste kao klasične tetre već da su kao plahte?
Jel zna netko gdje ima pamučnih pelena,tvrđih,da nisu mekane i rebraste kao klasične tetre već da su kao plahte?
Ja sam u dm kupila takve. Ali samo su imali bijele i pakiranje je od 6 ili 8 kom. Nesjecam se bas koliko kn
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji