Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    13. Ožujak 2015. 08:48

nije,, mozda malo, malo... na zahtjev al ugl. to bude svaka 2 sata

krafnica
    13. Ožujak 2015. 12:00

Cure moje, susjeda mi je rodila danas. Kad sam cula tolko sam se raznjezila da sam plakala. Jel se vama to dogada od kad ste rodile da vam to nekak vise znaci nego prije kad ste cule da je neko rodio?

cloudy
    13. Ožujak 2015. 13:07

Ja sam ljubomorna na  trudnice...bez obzira što je cutka napokon kraj mene i sve to...nekak mi fali trbuh

krafnica
    13. Ožujak 2015. 13:10

Jelda. Tek kad prodes to vidis da je trudnoca blazeno stanje :) ja vec sad jedva cekam drugo :D:D

cloudy
    13. Ožujak 2015. 13:18

Da,da...bome i ja :) i drugo i treće

Nalah
    13. Ožujak 2015. 13:28

Jel zna netko gdje ima pamučnih pelena,tvrđih,da nisu mekane i rebraste kao klasične tetre već da su kao plahte?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.