Curke kakva iskustva imate sa dijecjim vrticima, i hranilicama? Sa koliko mjeseci beba moze u to ?
Curke kakva iskustva imate sa dijecjim vrticima, i hranilicama? Sa koliko mjeseci beba moze u to ?
u hranilicu može kad samostalno sjedi, a u vrtić kad je veća pa da ne može pobjeći, a negdje kada krene faza puzanja recimo..
ja sam svoju u hranilicu stavila s nepunih 6 mjeseci... a isto tako i u vrtic... u vrticu se igrala na trbuhu u pocetku,a sad radi svastarije u njemu i sjedecki se igra i vrti na sve strane...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja vrtic nisam ni kupovala..moja hranilica ima podesavanje od lezeceg do sjedeceg polozaja..sad kad vec lijepo sjedi voli se i igrati u njoj..gore mu stavim zlice,case,u prostor di inace stoji casa mu stavim malo vodice i da vidis igru..od vrtica smo odustali jer sam kupila i lezaljku i hodalicu i milijun igracaka i na kraju je ispalo bacanje novca..igracke su zanimljive dan dva i onda tjedan dana nece,dok malo ne zaboravi,u hodalicu ga stavim na par minuta da nesto nabrzinu napravim,a najljepse mu je dok mama vodi za rukice po vani i nekakve igre s stvarima koje uopce nisu za igru..tipa zlica,casa(plasticnih),novine,etikete po odjeci..to ga duze zaokupi od bilo koje skupe igracke
zebrica
Meni je fizijatrica na baby fitnesu rekla da su najpreporučljivije marame od svih tih nosiljki...da sve to ostalo nije preporučljivo zbog položaja kukova u tim nosiljkama
Meni je fizijatrica na baby fitnesu rekla da su najpreporučljivije marame od svih tih nosiljki…da sve to ostalo nije preporučljivo zbog položaja kukova u tim nosiljkama
e pa bas zato, ova je svjetski priznata i ergonomska je, mislim čak jedina gdje je položaj pravilan inače je nebi ni uzela
Mame, jeste za da slozimo dropbox za mame sa klokanice da mozemo dijeliti razne tekstove, knjige u pdf-u, videice i slicno preko toga?
Ili tako nesto vec postoji ovdje, pa ja ne znam?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji