Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Ožujak 2015. 18:30

kleaiva...što se spavanja tiče tak je i moja... i onda oko 8 navečer nervoza :/ 
    a što se slinjenja tiče...jel moguće da ih već zubići muče?

lonny
    12. Ožujak 2015. 20:14

Moguće je da su zubići, ali čitala sam da im se sa dva, tri mjeseca starosti počinju razvijati žlijezde slinovnice pa da zato sline dosta. A rukice su taman počeli otkrivati pa ih guraju u usta

kleaiva
    12. Ožujak 2015. 20:28

Nama nervoza pocne vec oko 6, oko pol 7 se kupamo i onda poslije klopa, podriganac i spavanje...srecom nocu spava super

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    12. Ožujak 2015. 23:52

Mi se izmeďu pol 8  i pol 9 kupamo...prije smo ranije jer smo mislili da će ranije i zaspivat al joj ovak više paše

Nalah
    13. Ožujak 2015. 07:28

Ja nikako da se oporavim od ove boleštine,kašalj me ubija,šlajm mi curi strašno,pošto ju uspavljujem ili pjevanjem ili fućkanjem što traje skoro sat vremena,svaki dan i ostanem bez glasa,a pluća mi izgaraju,jučer mi izbio herpes...ne znam da li da zbog herpesa nosim masku da ga malena ne bi dobila?

Nalah
    13. Ožujak 2015. 07:28

Ja nikako da se oporavim od ove boleštine,kašalj me ubija,šlajm mi curi strašno,pošto ju uspavljujem ili pjevanjem ili fućkanjem što traje skoro sat vremena,svaki dan i ostanem bez glasa,a pluća mi izgaraju,jučer mi izbio herpes...ne znam da li da zbog herpesa nosim masku da ga malena ne bi dobila?

Tonka18
    13. Ožujak 2015. 08:34

cure da vam se javim.. mala je u ponediljak imala 4750 i sad je pala nema niti 4700...uzasno se osjećam mislila sam da se stanje popravilo :(

Tonka18
    13. Ožujak 2015. 08:43

da,pedijatar je vaga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.