kleaiva...što se spavanja tiče tak je i moja... i onda oko 8 navečer nervoza :/
a što se slinjenja tiče...jel moguće da ih već zubići muče?
Moguće je da su zubići, ali čitala sam da im se sa dva, tri mjeseca starosti počinju razvijati žlijezde slinovnice pa da zato sline dosta. A rukice su taman počeli otkrivati pa ih guraju u usta
Nama nervoza pocne vec oko 6, oko pol 7 se kupamo i onda poslije klopa, podriganac i spavanje...srecom nocu spava super
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mi se izmeďu pol 8 i pol 9 kupamo...prije smo ranije jer smo mislili da će ranije i zaspivat al joj ovak više paše
Ja nikako da se oporavim od ove boleštine,kašalj me ubija,šlajm mi curi strašno,pošto ju uspavljujem ili pjevanjem ili fućkanjem što traje skoro sat vremena,svaki dan i ostanem bez glasa,a pluća mi izgaraju,jučer mi izbio herpes...ne znam da li da zbog herpesa nosim masku da ga malena ne bi dobila?
Ja nikako da se oporavim od ove boleštine,kašalj me ubija,šlajm mi curi strašno,pošto ju uspavljujem ili pjevanjem ili fućkanjem što traje skoro sat vremena,svaki dan i ostanem bez glasa,a pluća mi izgaraju,jučer mi izbio herpes...ne znam da li da zbog herpesa nosim masku da ga malena ne bi dobila?
cure da vam se javim.. mala je u ponediljak imala 4750 i sad je pala nema niti 4700...uzasno se osjećam mislila sam da se stanje popravilo :(
Sortiraj odgovore
Najstariji