Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Ožujak 2015. 15:01

moja kad krene biti živahnija i pokretnija planiram ju jastucima ogradit da nikud ne može

DarijaZ
    12. Ožujak 2015. 15:08

cloudy

moja kad krene biti živahnija i pokretnija planiram ju jastucima ogradit da nikud ne može

Ako je na podu, zasto ju ogranicavat? Nek istrazuje....
    Druga stvar dok je na kaucu, al pvako, ne vidim potrebe za ogradivanjem

cloudy
    12. Ožujak 2015. 15:31

ma i mislila sam dok mi bude na kutnoj... nekak mi je na podu još uvijek hladnjikavo za stavljat ju dolje...al dok ona bude živahna bit će i toplije pa će biti na podu... i da.. .ne mislim ju ograničavat... nek žena zuji kud hoće hihi :D bitno da se ne može ozlijedit i sve super

kleaiva
    12. Ožujak 2015. 15:37

Evo  2 i pol mj i sluzbeno je frajeru pocela nenormalno kosa otpadati i curiti slina iz usta😃 sve igracke u babygymu su mokre

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    12. Ožujak 2015. 15:38

E da...20.ce 3 mj al po svemu sudeci od jucer smo u skoku, ne gine mi odmor ovih dana

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    12. Ožujak 2015. 15:47

mojoj curki je kosa otpala još pred mjesec dana i raste joj već nova :) a slini već dobra 2 tjedna... i balončeke od sline radi, i trpa ruke u usta :) a danas je za vrijeme spavanja utrpala palac i tak g slasno cicala :)

Zac11
    12. Ožujak 2015. 15:54

kad bebu smijem stavit u baby gim? nije 2.mj prerano? moja curka je pocela ful sliniti, da ne krecu zubici?

cloudy
    12. Ožujak 2015. 16:07

ma nije 2 mj rano...na onom šta smo mi uzeli piše od rođenja do 10 mjeseci....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI