Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Ožujak 2015. 15:31

ma i mislila sam dok mi bude na kutnoj... nekak mi je na podu još uvijek hladnjikavo za stavljat ju dolje...al dok ona bude živahna bit će i toplije pa će biti na podu... i da.. .ne mislim ju ograničavat... nek žena zuji kud hoće hihi :D bitno da se ne može ozlijedit i sve super

kleaiva
    12. Ožujak 2015. 15:37

Evo  2 i pol mj i sluzbeno je frajeru pocela nenormalno kosa otpadati i curiti slina iz usta😃 sve igracke u babygymu su mokre

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    12. Ožujak 2015. 15:38

E da...20.ce 3 mj al po svemu sudeci od jucer smo u skoku, ne gine mi odmor ovih dana

cloudy
    12. Ožujak 2015. 15:47

mojoj curki je kosa otpala još pred mjesec dana i raste joj već nova :) a slini već dobra 2 tjedna... i balončeke od sline radi, i trpa ruke u usta :) a danas je za vrijeme spavanja utrpala palac i tak g slasno cicala :)

Zac11
    12. Ožujak 2015. 15:54

kad bebu smijem stavit u baby gim? nije 2.mj prerano? moja curka je pocela ful sliniti, da ne krecu zubici?

cloudy
    12. Ožujak 2015. 16:07

ma nije 2 mj rano...na onom šta smo mi uzeli piše od rođenja do 10 mjeseci....

lonny
    12. Ožujak 2015. 16:30

Nema zašto biti prerano. Oni na tom leže kao sto bi ležali i na krevetu. Pitanje je jedino dal će joj biti zanimljivo. Nama je baby gym fantastičan, zna se i po sat vremena igrati u njemu kad je dobre volje. Jedino su igračke previsoko bile obješene pa sam ih spustila s trakicama. Sad ih može uloviti, ali ih ne može baš lako strpati u usta pa se zna ljutiti 

Ja ne znam što mi je danas, duša mi spava, a normalno sam po noći spavala, dva puta smo se budile za papanje, pocicala je 10-15 minuta i zaspala. A ja sam ko prebijena, vučem se cijeli dan i sve se nadam da će Hana zaspati na bar sat vremena da mogu uz nju, ali nema šanse, spava na rate po 15 minuta

kleaiva
    12. Ožujak 2015. 17:48

Moj Jakov ima kosurinu ogromnu i stoji mu u zrak stalno....svi mu se cude
    Sad je kosa posvuda.

Trpa rukice vec nekih 2 tjedna al od danas uz to i slini...poceli su ocito zubici zuljati...curka je prva dva dobila s 4 mj. bas me zanima kad ce on. 

E loony kuzim te totalno s tim umorom....budimo se jednom za jelo a ja opet strgana po cijele dane, izgleda da je poceo proljetni umor. 

Jakov isto spava po 15 min po danu nekoliko puta, evo vise ne znam kaj da probam pa sam ga u kolicima uspavala za 5 min i bas cu vidjeti na koliko dugo jer inace u kolicima u setnji spava ko top i po 3 sata. Da odspava barem sat vremena meni je to super da se mogu s curkom poigrati malo jer u zadnje vrijeme nista ne stignem s njom i to mi je koma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.