Mame dojilje pijete li neke vitamine sada za vrijeme dojenja? Mene je zubarica danas upozorila da bi trebala piti..
Mame dojilje pijete li neke vitamine sada za vrijeme dojenja? Mene je zubarica danas upozorila da bi trebala piti..
Prema preporuci ginekologa pijem one koje sam pila i za vrijeme trudnoće.
Krešimir 19.08.2014. <3
Aha, pa uzela bi joj..bude brzo doslo to da ce sjedit ili puzat, a voli bit i na trbuhu pa da se igra malo..ajde hranilica moze jos malo pricekat :)
Koju vrstu imate ?
Aha, pa uzela bi joj..bude brzo doslo to da ce sjedit ili puzat, a voli bit i na trbuhu pa da se igra malo..ajde hranilica moze jos malo pricekat :)
Koju vrstu imate ?
ja imam ovu..
shop.beba-centar.hr/hr/125/3201/hranilica-primebebe-yummy.html
jako sam zadovoljna... ima brojne mogusnosti i stvarno mi je super...
a vrtic...
www.ekupi.ba/FREE-ON-PRIJENOSNI-KREVETIC-PSIC-254322.aspx
i jako sam zadovoljna.. a vrtic smo namjerno taj prijenosni kupili da moze s nama na more..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
zebrica
Hey curke. Ja sam nova tu, a imam i neka pitanja vezano za spavanje. Bilo bi mi drago kad bi netko od vas znao kako dalje. Naime moja mala ima 3 mj i vec u rodilištu je spvala i cicala, to se nije promijenilo uopce samo sto sad upavljivanje traje sat vremena svaki put Osim kad smo vani tad netreba nista samo zrak i vožnju. Sry ako moja tema ne spada u ovaj forum 😀
Hey curke. Ja sam nova tu, a imam i neka pitanja vezano za spavanje. Bilo bi mi drago kad bi netko od vas znao kako dalje. Naime moja mala ima 3 mj i vec u rodilištu je spvala i cicala, to se nije promijenilo uopce samo sto sad upavljivanje traje sat vremena svaki put Osim kad smo vani tad netreba nista samo zrak i vožnju. Sry ako moja tema ne spada u ovaj forum 😀
Jel imate rutinu prije spavanja? Možda bi joj pomoglo da imate, da zna, sad je noć.
ako voli biti na trbuhu, a i ako ne voliu... za igru su super i baby gym-ovi... mi smo ga naručili i čekamo da stigne al veli mi frendica da je njen malac lud za tim
ako voli biti na trbuhu, a i ako ne voliu… za igru su super i baby gym-ovi… mi smo ga naručili i čekamo da stigne al veli mi frendica da je njen malac lud za tim
Moj u gymu uziva...zna se sam zaigrati i " pricati" sam sa sobom po pola sata-sat....
ako voli biti na trbuhu, a i ako ne voliu… za igru su super i baby gym-ovi… mi smo ga naručili i čekamo da stigne al veli mi frendica da je njen malac lud za tim
Moj malac je kud isto za babygymom😃 obozava navlaciti igrackice i trpat ih u usta😃
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Super Tina, vrtić mi se jako sviđa.. A staviš joj dekicu na dno pa onda nju jel? I nama ce trebati prijenosno da mozemo na more :)
Mery dobrodošla, neznam ti.. Mozda da pitas cure na problemi da dojenjem?
C
Super Tina, vrtić mi se jako sviđa.. A staviš joj dekicu na dno pa onda nju jel? I nama ce trebati prijenosno da mozemo na more :)
Mery dobrodošla, neznam ti.. Mozda da pitas cure na problemi da dojenjem?
C
ima ti on unutra podlogu koja se stavi i gore je mekana... al ja na toj podlozi imam i jos dvije dekice... ciste narancaste kaj su mi u stilu s kreveticem...hehehe
cloudy moja mala se odmah otkotrlja sa baby gym-a... sad je vec dosta ziva pa ju ni ne stavljam vise ne njaga...
Laura 21.08.2014 :-*
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji