Zna li tko sto o koristenju Orbitreka u trudnoci? Nisam nesto u formi, koristila sam ga dugo ali bas pred trudnocu neko vrijeme nisam, i sad me strah kako ce mi tijelo podnosit sav taj teret pa bi pomalo vjezbuckala na njemu. nisam u mogucnosti ici na grupne treninge za trudnice, a strah me ozljeda...orbitrek je nekako najlaksi za koristenje. U drugom tromj sam, 17-18tj.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Evo i mene napokon malooo... Uf, dugo me nije bilo na Klokanici.... ima svasta novo... ali evo nisam tu ni 15 minuta, a vec sam nekoliko puta naisla na objave o blizanackoj trudnoci... cestitam svim curkama koje su se nasle u takvoj radosti. Nemogu da ne kazem da ja odavno vec nekako prizeljkujem blizance. To mi je zbilja velika zelja jer mi je to nesto prekrasno. Imam malog deckica od skoro 6 mjeseci, ali vec nekako potajno prizeljkujem jos koju prinovu. i iskreno se nadam blizancima, Imamo u obitelji blizance vec tako da je moguce i meni da se desi. Sogorica je nosila blizance i abortirala nazalost... ja bi dala sve da imam blizance :) :)
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Sortiraj odgovore
Najstariji