opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    17. Veljača 2015. 12:19

Dan drage moje..da vam se napokon javim... Ovako... 03.02. sam bila na operaciji zbog vanmaternične trudnoće i odstranili su mi lijevi jajovod. Trenutno sam na bolovanju i nadam se da više neću ni morati na posao jer me boli kad dulje sjedim i želim biti tu u Ogulinu...mirnije je i ima dragi obitelj veliku pa je lakše.. Tužna jesam ali je možda i bolje ovako jer kažu da sam ja B- a plod je bio Rh- isto pa bi ga moja krv ubila... 
    Hvala vam svima na brizi i žao mi je kaj se nisam javljala ali nikako do kompjutera doći...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    17. Veljača 2015. 12:25

Tena, evo te napokon

I bojala sam se da je tako nešto, čim se nisi javljala.. Jako mi je žao. Posebno jer su ti morali odstraniti jajovod, sreća pa si još mlada i vjerujem da ćeš se brzo oporaviti.
    Drži se i nek te dečko i obitelj maze i paze. :* :* :*

Baby1
    17. Veljača 2015. 12:29

Ajoj, draga Tena! Žao mi je...  Držite se svi skupa, a ti odmaraj što više...

kosee
    17. Veljača 2015. 12:31

Tena, mislim da je najbolje da se prvo skroz oporaviš, a onda ćete vjerojatno moći dalje na planiranje bebice, samo će ovoga puta desni jajnik morati obaviti posao  

Samo polako i strpljivo.

lollipop
    17. Veljača 2015. 12:39

joj Tena baš mi je žao 
    lijepo se oporavi, sada si ti na 1.mjestu...neka te dečko puno mazi i pazi 
    želim ti brzo urednu školsku trudnoću

dillb
    17. Veljača 2015. 13:06

draga Tena, baš mi je žao. bila se tako pozitivna i vesela... bit ćeš opet, drži se i oporavi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.