Dan drage moje..da vam se napokon javim... Ovako... 03.02. sam bila na operaciji zbog vanmaternične trudnoće i odstranili su mi lijevi jajovod. Trenutno sam na bolovanju i nadam se da više neću ni morati na posao jer me boli kad dulje sjedim i želim biti tu u Ogulinu...mirnije je i ima dragi obitelj veliku pa je lakše.. Tužna jesam ali je možda i bolje ovako jer kažu da sam ja B- a plod je bio Rh- isto pa bi ga moja krv ubila...
Hvala vam svima na brizi i žao mi je kaj se nisam javljala ali nikako do kompjutera doći...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, evo te napokon
I bojala sam se da je tako nešto, čim se nisi javljala.. Jako mi je žao. Posebno jer su ti morali odstraniti jajovod, sreća pa si još mlada i vjerujem da ćeš se brzo oporaviti.
Drži se i nek te dečko i obitelj maze i paze. :* :* :*
Ajoj, draga Tena! Žao mi je... Držite se svi skupa, a ti odmaraj što više...
Tena, mislim da je najbolje da se prvo skroz oporaviš, a onda ćete vjerojatno moći dalje na planiranje bebice, samo će ovoga puta desni jajnik morati obaviti posao
Samo polako i strpljivo.
joj Tena baš mi je žao
lijepo se oporavi, sada si ti na 1.mjestu...neka te dečko puno mazi i pazi
želim ti brzo urednu školsku trudnoću
draga Tena, baš mi je žao. bila se tako pozitivna i vesela... bit ćeš opet, drži se i oporavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji