http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Medvescak/Ginekolog-Ginekoloska-ordinacija/poliklinika-jasenka-grujic-koracin/Anomaly-scan-S4924
eo lijepo žena kaže, detaljni uzv (ko da svaki ne mora biti detaljan). Moja gin svaki mjesec pregleda sve organe i kosti, ko što rekoh. dakle, svaki uzv ako dr. malo detaljnije gleda se može nazvati anomaly scanom s tim da se uzv oko 20. tjedna tako službeno zove.
To da, ja sam jučer bila na pregledu, gledala me na običan UZV, pokazala mi srce, pluća, bubrege, slezenu, želudac pun plodne vode, ma sve je vidjela! Ja sam u 30t!

=http://lilypie.com]
Dan drage moje..da vam se napokon javim... Ovako... 03.02. sam bila na operaciji zbog vanmaternične trudnoće i odstranili su mi lijevi jajovod. Trenutno sam na bolovanju i nadam se da više neću ni morati na posao jer me boli kad dulje sjedim i želim biti tu u Ogulinu...mirnije je i ima dragi obitelj veliku pa je lakše.. Tužna jesam ali je možda i bolje ovako jer kažu da sam ja B- a plod je bio Rh- isto pa bi ga moja krv ubila...
Hvala vam svima na brizi i žao mi je kaj se nisam javljala ali nikako do kompjutera doći...
Dan drage moje..da vam se napokon javim… Ovako… 03.02. sam bila na operaciji zbog vanmaternične trudnoće i odstranili su mi lijevi jajovod. Trenutno sam na bolovanju i nadam se da više neću ni morati na posao jer me boli kad dulje sjedim i želim biti tu u Ogulinu…mirnije je i ima dragi obitelj veliku pa je lakše.. Tužna jesam ali je možda i bolje ovako jer kažu da sam ja B- a plod je bio Rh- isto pa bi ga moja krv ubila…
Hvala vam svima na brizi i žao mi je kaj se nisam javljala ali nikako do kompjutera doći…
Tena, užasno mi je žao! Ne znam što bih ti rekla...drž se draga!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, evo te napokon
I bojala sam se da je tako nešto, čim se nisi javljala.. Jako mi je žao. Posebno jer su ti morali odstraniti jajovod, sreća pa si još mlada i vjerujem da ćeš se brzo oporaviti.
Drži se i nek te dečko i obitelj maze i paze. :* :* :*
Tena, evo te napokon
I bojala sam se da je tako nešto, čim se nisi javljala.. Jako mi je žao. Posebno jer su ti morali odstraniti jajovod, sreća pa si još mlada i vjerujem da ćeš se brzo oporaviti.
Drži se i nek te dečko i obitelj maze i paze. :* :* :*
A morali su...opasno je da ga ostave...samo molim boga da sad bude sve ok i nitko mi ne govore smijemo li odmah na planiranje trudnoće, smijemo li konzumirati seks itd...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena, mislim da je najbolje da se prvo skroz oporaviš, a onda ćete vjerojatno moći dalje na planiranje bebice, samo će ovoga puta desni jajnik morati obaviti posao
Samo polako i strpljivo.
Tena, mislim da je najbolje da se prvo skroz oporaviš, a onda ćete vjerojatno moći dalje na planiranje bebice, samo će ovoga puta desni jajnik morati obaviti posao
Samo polako i strpljivo.
A nijee....oba su funkcionalna ali imaju samo jedan put kad se vračaju u maternici..

joj Tena baš mi je žao
lijepo se oporavi, sada si ti na 1.mjestu...neka te dečko puno mazi i pazi
želim ti brzo urednu školsku trudnoću

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji