opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    11. Veljača 2015. 15:04

biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 1 1/2 praška za pecivo, 2 žlice kakaa u prahu i trunkicu soli. Krema: litra ipo mlijeka, 2 pudinga od čokolade i još malo gustine (da zamini puding koji nisam imala :D), 20 dkg čokolade za kuhanje, 2 velike žlice kakaa i skoro cijeli maslac kad se ovo sve drugo ohladi :) kako mi je ostalo puno kreme, onda sam je pomiješala sa slatkim vrhnjem i time izvana namazala i ukrasila :)

Nixie
    11. Veljača 2015. 20:11

hoću, hoću 

cipelica
    11. Veljača 2015. 21:06

i ja bi isprobala, sve imam doma, samo bi smanjila mlijeko na 7dcl  s 2 pudinga......al sam na mirovanju pa me moji neće pustit da kužinajem

lonny
    11. Veljača 2015. 23:00

Bebule i Sara hvala!
    Isprobati ću prvo kantarion, njega imam doma

Arria
    12. Veljača 2015. 21:02

Drage moje, imam jedno pitanje! U 19 tjednu sam i već dva mjeseca ne mogu spavati, do pred zoru uopće ne mogu zaspati i onda se probudim još 2-3 puta na wc. Ajmo reći da odslavam najviše 4 sata na rate. Prekjučer sam to rekla ginekologu i rekao je da moram spavati jer ako se ja stalno okrečem i mučim da se ni moja beba ne može odmoriti. Dao mi je Normabele 2mg, jednu prije spavanja. Mene je malo strah to piti zbog bebe. Pa, me zanima da li je koja to pila u trudnoći?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.