biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 1 1/2 praška za pecivo, 2 žlice kakaa u prahu i trunkicu soli. Krema: litra ipo mlijeka, 2 pudinga od čokolade i još malo gustine (da zamini puding koji nisam imala :D), 20 dkg čokolade za kuhanje, 2 velike žlice kakaa i skoro cijeli maslac kad se ovo sve drugo ohladi :) kako mi je ostalo puno kreme, onda sam je pomiješala sa slatkim vrhnjem i time izvana namazala i ukrasila :)
biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 1 1/2 praška za pecivo, 2 žlice kakaa u prahu i trunkicu soli. Krema: litra ipo mlijeka, 2 pudinga od čokolade i još malo gustine (da zamini puding koji nisam imala :D), 20 dkg čokolade za kuhanje, 2 velike žlice kakaa i skoro cijeli maslac kad se ovo sve drugo ohladi :) kako mi je ostalo puno kreme, onda sam je pomiješala sa slatkim vrhnjem i time izvana namazala i ukrasila :)
uf divote! A sve imam kod kuće. Sutra isprobavam
i ja bi isprobala, sve imam doma, samo bi smanjila mlijeko na 7dcl s 2 pudinga......al sam na mirovanju pa me moji neće pustit da kužinajem
i ja bi isprobala, sve imam doma, samo bi smanjila mlijeko na 7dcl s 2 pudinga……al sam na mirovanju pa me moji neće pustit da kužinajem
ma da, ja sam stavila cilu bocu, pa sam dodala gustinu :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji