biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 1 1/2 praška za pecivo, 2 žlice kakaa u prahu i trunkicu soli. Krema: litra ipo mlijeka, 2 pudinga od čokolade i još malo gustine (da zamini puding koji nisam imala :D), 20 dkg čokolade za kuhanje, 2 velike žlice kakaa i skoro cijeli maslac kad se ovo sve drugo ohladi :) kako mi je ostalo puno kreme, onda sam je pomiješala sa slatkim vrhnjem i time izvana namazala i ukrasila :)
i ja bi isprobala, sve imam doma, samo bi smanjila mlijeko na 7dcl s 2 pudinga......al sam na mirovanju pa me moji neće pustit da kužinajem
Drage moje, imam jedno pitanje! U 19 tjednu sam i već dva mjeseca ne mogu spavati, do pred zoru uopće ne mogu zaspati i onda se probudim još 2-3 puta na wc. Ajmo reći da odslavam najviše 4 sata na rate. Prekjučer sam to rekla ginekologu i rekao je da moram spavati jer ako se ja stalno okrečem i mučim da se ni moja beba ne može odmoriti. Dao mi je Normabele 2mg, jednu prije spavanja. Mene je malo strah to piti zbog bebe. Pa, me zanima da li je koja to pila u trudnoći?
Sortiraj odgovore
Najstariji