opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    11. Veljača 2015. 15:04

biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 1 1/2 praška za pecivo, 2 žlice kakaa u prahu i trunkicu soli. Krema: litra ipo mlijeka, 2 pudinga od čokolade i još malo gustine (da zamini puding koji nisam imala :D), 20 dkg čokolade za kuhanje, 2 velike žlice kakaa i skoro cijeli maslac kad se ovo sve drugo ohladi :) kako mi je ostalo puno kreme, onda sam je pomiješala sa slatkim vrhnjem i time izvana namazala i ukrasila :)

Nixie
    11. Veljača 2015. 17:29

Sara

biskvit: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 1 1/2 praška za pecivo, 2 žlice kakaa u prahu i trunkicu soli. Krema: litra ipo mlijeka, 2 pudinga od čokolade i još malo gustine (da zamini puding koji nisam imala :D), 20 dkg čokolade za kuhanje, 2 velike žlice kakaa i skoro cijeli maslac kad se ovo sve drugo ohladi :) kako mi je ostalo puno kreme, onda sam je pomiješala sa slatkim vrhnjem i time izvana namazala i ukrasila :)

uf divote! A sve imam kod kuće. Sutra isprobavam 

Nixie
    11. Veljača 2015. 20:11

hoću, hoću 

cipelica
    11. Veljača 2015. 21:06

i ja bi isprobala, sve imam doma, samo bi smanjila mlijeko na 7dcl  s 2 pudinga......al sam na mirovanju pa me moji neće pustit da kužinajem

Sara9
    11. Veljača 2015. 23:10

cipelica

i ja bi isprobala, sve imam doma, samo bi smanjila mlijeko na 7dcl  s 2 pudinga……al sam na mirovanju pa me moji neće pustit da kužinajem

ma da, ja sam stavila cilu bocu, pa sam dodala gustinu :)

lonny
    11. Veljača 2015. 23:00

Bebule i Sara hvala!
    Isprobati ću prvo kantarion, njega imam doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI