Vir 80 u konzuma 9.99kn. Neznam moze li se jos dodati popust 15%.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pozdrav svim mamama, trudnicama i svima onima koji se tako osjećaju !
Evo moram da se pohvalim da smo moj miš i ja danas ušli u 30. tjedan trudnoće, baš smo veseli i aktivni od ranog jutra.
ooo super AngieMarrie, još malo! Mene sinoć i noćas beba tako buba, baš je aktivna, noćas me grebla, baš grebla iznutra. Tako sam loše spavala, ali nema veze samo da moja beba dobro…
Poštovani,
da li je u trudnoći normalno da mi je stomak dok stojim, hodam i sjedim tvrd kao kamen? Nekada mi se teško uspraviti koliko je tvrd. Kada legnem opet bude normalan. Radi se o trudnoći 30tjedan. ctg i uzv uredni.
Draga MarinaMery normalno je da imaš bh kontrakcije kod kojih se stvrdne trbuh. Ja ih imam u svakoj trudnoći a ovo mi je već treća i to dosta rano počnu, već oko 17 tjedna ovaj put. Problem je samo kad su česte. Tako sam ja ovaj put završila u bolnici u 26 tjednu jer sam cijeli tjedan imala dosta jake i česte kontrakcije koje su me počele otvarati pa su me ostavili u bolnici da mi se smire. A u stvari kod mene nisu počele same od sebe već zato što sam bila puno u pokretu jer sam na poslu imala dosta aktivnosti a nisam mogla leći i malo odmoriti. Inače kad me počne bolit trbuh i stvrdne se kad legnem bolje mi je. Od tad se trudimn više mirovati pa sad nisu tako česte. Meni se najčešće stvrdne trbuh dok dugo stojim, hodam, sjedim ili kad se sagnem i pritisnem trbuh. Iako mi se nekad stvrdne i dok ležim ali mislim da je to tad zbog položaja bebe. Uglavnom sad dok mirujem puno se rjeđe pojavljuju.
Pomoć
Trudna sam 7tj ( danas tek potvrđeno od strane ginekologa sa hitne jer je moj na bolovanju a nema zamjene ) uglavnom dobila sam folacin tablete piše na kutiji 1x1 ujutro, ali ne piše prije jela ili poslije jela odnosno nešto piše,ali ne razumijem rukopis tete iz ljekarne ( u uputama ne piše ).. hvala unaprijed
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav
nisam se dugo javljala
sad imam pitanje,ako je netko možda upoznat.naime,čula sam za čaj od lista maline,da pomaže u skidanju kg.po onome što piše,čaj je savršenstvo.i za trudnice,jačanje maternice,pun vitamina,magnezija,željeza.....
ALI (uvijek to ali),napomena je da se ne preporuča ženama kojima je trudnoća završila spontanim pobačajem.zna li netko zbog čega?
ane
Sortiraj odgovore
Najstariji