Evo i mene napokon malooo... Uf, dugo me nije bilo na Klokanici.... ima svasta novo... ali evo nisam tu ni 15 minuta, a vec sam nekoliko puta naisla na objave o blizanackoj trudnoci... cestitam svim curkama koje su se nasle u takvoj radosti. Nemogu da ne kazem da ja odavno vec nekako prizeljkujem blizance. To mi je zbilja velika zelja jer mi je to nesto prekrasno. Imam malog deckica od skoro 6 mjeseci, ali vec nekako potajno prizeljkujem jos koju prinovu. i iskreno se nadam blizancima, Imamo u obitelji blizance vec tako da je moguce i meni da se desi. Sogorica je nosila blizance i abortirala nazalost... ja bi dala sve da imam blizance :) :)
Evo da se javim, bila sam jucer na pregledu, jedno srceko kuca, za drugo mi nije mogao reci niti da bude, niti da ne bude, da se strpim jos 10 dana kada me ponovo narucio na pregled... kaze da mozda nisu oplodeni u isto vrijeme... Ima li ko iskustva sa takbom situacijom?
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Pitanje: ako idem u zubara, jel smijem dobit anesteziju?
Evo da se javim, bila sam jucer na pregledu, jedno srceko kuca, za drugo mi nije mogao reci niti da bude, niti da ne bude, da se strpim jos 10 dana kada me ponovo narucio na pregled… kaze da mozda nisu oplodeni u isto vrijeme… Ima li ko iskustva sa takbom situacijom?
Sretno ti! Nadam se da će biti sve ok i sa drugom bebicom
Pitanje: ako idem u zubara, jel smijem dobit anesteziju?
Smiješ, ja sam ti bila kad sam bila tri mjeseca trzdna i pitala sam zubarku! rekla mi je da me ne smiju samo snimati zube!
Smiješ, ja sam ti bila kad sam bila tri mjeseca trzdna i pitala sam zubarku! rekla mi je da me ne smiju samo snimati zube!
super, jer sam našla karijes, a nema šanse da bi išla popravljat bez anestezije

=http://lilypie.com]
Bok curke moje...moja gica se svojoj mami tako slabo javlja...bas me to nervira...svi se naveliko hvale kako se bebice javljaju a moj samo aja i jako rijetko kucne ...ne znam ima li to veze sa time sta je posteljca sprijeda ili sta puno radim po danu pa ne stignem ni osjetit
Bok curke moje…moja gica se svojoj mami tako slabo javlja…bas me to nervira…svi se naveliko hvale kako se bebice javljaju a moj samo aja i jako rijetko kucne…ne znam ima li to veze sa time sta je posteljca sprijeda ili sta puno radim po danu pa ne stignem ni osjetit
Moj se mali prvi put javio u 22-om tjednu. I ispočetka je to bilo baš rijetko i nepravilno. Isto mi je posteljica sprijeda. Nekad bi prošao i cijeli dan da ga nisam osjetila, tako da se nemaš zašto brinuti
A i to što puno radiš isto ima veze jer nekad onda ni ne registriraš. Samo bez brige

Hvala nixie od srca a ja tebi zelim da sto prije upoznas svoju novu ljubav...navijamo za brzi sto manje bolan porod
Hvala nixie od srca a ja tebi zelim da sto prije upoznas svoju novu ljubav…navijamo za brzi sto manje bolan porod
Hvala ti draga! Nadam se da će brzo moja mala ljubav

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji