Joj Tena baš mi je žao, želim ti brz oporavak i da nam ubrzo budeš sretna i zdrava trudnica!
=http://lilypie.com]
Tena nemogu ni zamisliti kako ti je
Samo pozitivno! Nema mjesta crnim mislima.
Tena jako mi je žao...odmori se dobro od svega što si prošla, uzmi si vremena da se oporaviš i fizički i emotivno. Želim ti da se opet vratiš na forum s pričama o novoj trudnoći kako si i želiš
Hvala vam cure puno...nije lako ali moram dalje jer iz svoje kože ne možemo van...boli svaka reklama sa djecom sve vezano za trudnoću...ali jbg..pustim koju suzu i....probam "zaboraviti" kaj se dogodilo....
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Evo da se i ja prikljucim... Imam 37 godina, troje djece, 18,16,6... i sada sam trudna, bila sam na ranom pregledu sa 4tj + 3 dana jer sam bila nestrpljiva, kao da sam osjecala da je nesto cudno, ustanovljeno je da nosim blizance... sada me izjeda nervoza do sljedeceg pregleda da vidim da li je sve u redu, a i dodatno sam nervozna jer dvojceki nose i dodatne komplikacije...pokusavam biti pozitivna i skretati misli, al neki crvic u glavi konstantno radi i neda mi mira...
Sortiraj odgovore
Najstariji