opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    17. Veljača 2015. 13:50

Joj Tena baš mi je žao, želim ti brz oporavak i da nam ubrzo budeš sretna i zdrava trudnica! 

=http://lilypie.com]

Nixie
    17. Veljača 2015. 14:51

Draga Tena, drži se! Želim ti da se brzo vratiš na ovaj podforum! 

Vmnina
    17. Veljača 2015. 14:56

Tena nemogu ni zamisliti kako ti je
    Samo pozitivno! Nema mjesta crnim mislima.

Mary36
    17. Veljača 2015. 15:14

Tena jako mi je žao...odmori se dobro od svega što si prošla, uzmi si vremena da se oporaviš i fizički i emotivno. Želim ti da se opet vratiš na forum s pričama o novoj trudnoći kako si i želiš 

• Bebule
    20. Veljača 2015. 09:07

Tena bas mi je žao. Budi hrabra i držise. Želim ti brz oporavak

Tena9
    22. Veljača 2015. 12:01

Hvala vam cure puno...nije lako ali moram dalje jer iz svoje kože ne možemo van...boli svaka reklama sa djecom sve vezano za trudnoću...ali jbg..pustim koju suzu i....probam "zaboraviti" kaj se dogodilo....

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Melki
    22. Veljača 2015. 20:54

Evo da se i ja prikljucim... Imam 37 godina, troje djece, 18,16,6... i sada sam trudna, bila sam na ranom pregledu sa 4tj + 3 dana jer sam bila nestrpljiva, kao da sam osjecala da je nesto cudno, ustanovljeno je da nosim blizance... sada me izjeda nervoza do sljedeceg pregleda da vidim da li je sve u redu, a i dodatno sam nervozna jer dvojceki nose i dodatne komplikacije...pokusavam biti pozitivna i skretati misli, al neki crvic u glavi konstantno radi i neda mi mira...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.