Pikica i mene muči isti problem. U stvari mislim da sam se već malo i smirila jer mislim da je jednostavno ova moja muškarčina mirnija od sekice koja me lupala baš jako. On mi se čini mirniji i ne lupa me tako jako. Sad sam 28 tjedana i sad bi kao trebao bit vrhunac jer još ima dovoljno mjesta za okretanje a dovoljno je jak da udari ali on se nije baš nešto pokazao ko neki karatist. Više se ponaša ko stilist!
A ja to nekako pripisujem njegovom karakteru i tako se smirim. Iako je kćer kad se rodila jako mirna i dobra pa to očito ne mora ništa značiti. Ali s obzirom da imam svakakve strahove onda me i to zna zabrinjavat kad mi se dugo ne javi. I ne pomaže ni kad pojedem slatko i legnem na bok. Kad hoće javi se a kad neće ne mogu ga s ničim natjerati. Već sad je tvrdoglav na tatu!
Pikica i mene muči isti problem. U stvari mislim da sam se već malo i smirila jer mislim da je jednostavno ova moja muškarčina mirnija od sekice koja me lupala baš jako. On mi se čini mirniji i ne lupa me tako jako. Sad sam 28 tjedana i sad bi kao trebao bit vrhunac jer još ima dovoljno mjesta za okretanje a dovoljno je jak da udari ali on se nije baš nešto pokazao ko neki karatist. Više se ponaša ko stilist!
A ja to nekako pripisujem njegovom karakteru i tako se smirim. Iako je kćer kad se rodila jako mirna i dobra pa to očito ne mora ništa značiti. Ali s obzirom da imam svakakve strahove onda me i to zna zabrinjavat kad mi se dugo ne javi. I ne pomaže ni kad pojedem slatko i legnem na bok. Kad hoće javi se a kad neće ne mogu ga s ničim natjerati. Već sad je tvrdoglav na tatu!
Moja mala lupa ko luda, a kad tata stavi ruku na stomak umiri se i ne mrda! Već sad su tvrdoglavci mali!

=http://lilypie.com]

Nixie nam nema, jel to stiže pp guza ili je već stigla... di si Nixieeeeeeee
Nixie nam nema, jel to stiže pp guza ili je već stigla… di si Nixieeeeeeee
Nema još male pp guze Ne da se nikako. I dalje samo BH kontrakcije i dalje nije nestao cerviks i malo samo sam otvorenija nego prije dva dana
U nedjelju opet na kontrolu pa ćemo vidjeti.

url=https://lilypie.com]
Jao Nixie draga...vjerujem da ne možeš dočekati, ali bit će, bit će uskoro! Mali dečkić Javljaj nam se...
A gdje nam je mare27?? Nadam se da je sve u redu...

tu sam ,za sada je s mamom sve ok..čekamo nalaze,al ja sam puno mirnija jer je punkcija prošla ok,još je u bolnici al izdržat ćemo mi to hvala baby1 ,kako si ti ,kako tvoja trudnoća? ja sam od četvrtka na strogom mirovanju zbog bolova i da se nebi počela otvarat,al živim u uvjerenju da neču,al muče me te bakterije i što nikak to izliječit i stalno neki antibiotici i vaginalete

Ajde hvala Bogu da je prošlo dobro. Želim da joj i nalazi budu dobri pa da i ti budeš smirenija! Miruj i pokušaj misliti pozitivno, znam i vjerujem da ti nije lako, ali sve zbog bebe i izdržat ćete, naravno! Uz tebe smo i javljaj se, nemoj da se brinemo kad te nema...
Mi smo ok, nema ništa novo. Ja sam sad počela manijakalno kupovati za curicu hehe, dala sam šivati rozu posteljinu i plahtice i želim naručiti robicu iz Nipcoma, a muž mi već šizi jer će nam dijete imati robice više od nas. Treba mi netko da me obuzdaaaaa
A i bit će veselo ak se na sljedećem uzv slučajno pojavi pišooo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji