Žao mi je Mare, držite se svi skupa! A ti pokušaj smireno i misli na bebu... Nadam se da će proći sve u redu!
pokušavam se uvjerit u pozitivni ishod al ...nekak mi ne ide hvala cure na riječima utjehe
Samo da vas trudnice sve pozdravim i poželim vam ugodan dan!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Drage moje, bila sam jucer na prvom pregledu. Sve je navodno super, bebach se razvija i sve i onda danas sok. Pojavio mi se neki zuti obilan iscjedak. Inace trebala bi mi negdje oko danas biti vec druga M, pa ne znam jel to ima kakve veze. Uglavnom krvi nema nit ista, samo zuti iscjedak. Neznam jel to sto ozbiljno...???
otidi kod ginekologa vjerojatno imas neku upalicu...nista strasno
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Trudna sam 26tjedna. Doktor me jucer ostavio u bolnici jer sam mu rekla da me uzasno pece. Prepisao mi je 3x dnevno normabel i medazol vaginalete.
Opet mi se pojavio kondilom koji je on spalio. Ali ne znam zasto i ovaj ne zeli spaliti.
rekao je da ne brinem i na tome je ostalo.
Pikica i mene muči isti problem. U stvari mislim da sam se već malo i smirila jer mislim da je jednostavno ova moja muškarčina mirnija od sekice koja me lupala baš jako. On mi se čini mirniji i ne lupa me tako jako. Sad sam 28 tjedana i sad bi kao trebao bit vrhunac jer još ima dovoljno mjesta za okretanje a dovoljno je jak da udari ali on se nije baš nešto pokazao ko neki karatist. Više se ponaša ko stilist!
A ja to nekako pripisujem njegovom karakteru i tako se smirim. Iako je kćer kad se rodila jako mirna i dobra pa to očito ne mora ništa značiti. Ali s obzirom da imam svakakve strahove onda me i to zna zabrinjavat kad mi se dugo ne javi. I ne pomaže ni kad pojedem slatko i legnem na bok. Kad hoće javi se a kad neće ne mogu ga s ničim natjerati. Već sad je tvrdoglav na tatu!
Sortiraj odgovore
Najstariji