Pupa sretno danas, Sara dobro nam došla natrag.
Što se tiče mučnina, zadnjih 5-6 dana sam non stop u krevetu. Ne povraćam ali non stop mi je muka, ne funkcioniram uopće. Pomaže kad nešto grickam, al nemogu to radit non stop. Grudi su mi za jedan broj veće, a bradavice užasno osjetljive. Osjećam se ko da sam užasno bolesna, nemam nimalo apetita, jedem jer znam da moram. A odlazak na wc, to mi je noćna mora jer činimise da idem svakih 15 min, a jedva imam snage za to. Jedva čekam petak i moj prvi pregled, nadam se da će sve bit u redu
Bok cure, evo nas s prvog pregleda. Bebica je super, srceko kuca. :) Po velicini je 6+1
Jedino imam neki hematomcic iznad nje pa mi je dao terapiju da uzimam vaginalno. To me jedino malo brine ali dr je super i rekao je da se ne brinem pa sam se odlucila opustiti. Rekao je da mirujem ali mogu na posao, samo ne naprezati se.
Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite...hvala
Bok cure, evo nas s prvog pregleda. Bebica je super, srceko kuca. :) Po velicini je 6+1
Jedino imam neki hematomcic iznad nje pa mi je dao terapiju da uzimam vaginalno. To me jedino malo brine ali dr je super i rekao je da se ne brinem pa sam se odlucila opustiti. Rekao je da mirujem ali mogu na posao, samo ne naprezati se.
Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite…hvala
baš mi je drago, pupa
nisam ni ja imala iskustva s hematomima, ali ima tema na forumu i za to https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/hematom-u-trudnoci-264 možda pomogne

Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite…hvala
hej. ja sam imala hematom na početku trudnoće. nije to ništa strašno, beba se gnijezdi u maternici. meni je moja ginekologica dala duphaston da pijem. pila sam ih možda mjesec ili dva. trudnoća prošla super.
samo se opusti. od sad pa nadalje misli samo na svoju bebu i što je za nju dobro, prema tome - nema živciranja. :)
uzmi si čajek od vrkute i stolisnika, smirit će te i riješit svaki problemčić u maternici. :)

bravo pupa za srceko
sto se tice hematoma osobno nisam imala iskustva, ali od prijateljica koje su imale nije bilo problema, javit ce ti netko vec ali kako je dok rekao nemoj se brinuti
Ja sam popodne bila kod svoje dok opce prakse i dala mi je uputnicu za otorinca, nisam otisla nekako me strah sad kad su u djiru svakakve bolesti ici u bolnicu... malo mi je i bolje danas... uf uf
Ja imam hematom i meni je gin. rekla strogo mirovanje i toga se trudim koliko toliko pridrzavat jer nije dobro ako pukne i prokrvari.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni je rekao samo da ne vjezbam i ne dizem teske terete i opcenito se ne naprezem ali imam uredski posao na kojem samo sjedim tako da se tu naprezem isto koliko i doma (osim mentalno). Sad sam naravno malo uspanicena (2 ujutro je i ja vam ovo pisem ;)) ali pokusavam se opustiti jer ovako sa zivciranjem si mogu samo nastetiti. Bit ce sve ok

Jutro cure :) Ja se evo javljam u potpunosti zbunjena jer jevo već tri dana krvarim po kap dvije i nikad to nije ista ni boja ni ništa...ne boli me ni ništa samo me izbaci iz takta...sutra je pregled a dragi samo govori da nisam trudna nego da i je M zakasnila punih 13 dana i da je test krivo pokazao...pojma nemam i sad moram reći da bi mi bilo drago da je M jer nikako nije dobro to stalno krvarenje...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
pupa, samo se drži preporuka i bit će sve ok, znam dosta slučajeva gdje su cure normalno iznijele trudnoću uz hematom, samo su se morale više paziti.
Tena, nemam pojma, sutra ćeš znati više a do tada se pokušaj više odmarati i mirovati.
I dobro jutro svima

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji