Bok cure, evo nas s prvog pregleda. Bebica je super, srceko kuca. :) Po velicini je 6+1
Jedino imam neki hematomcic iznad nje pa mi je dao terapiju da uzimam vaginalno. To me jedino malo brine ali dr je super i rekao je da se ne brinem pa sam se odlucila opustiti. Rekao je da mirujem ali mogu na posao, samo ne naprezati se.
Ako neka od vas ima iskustva s hematomima, pliz napisite...hvala
bravo pupa za srceko
sto se tice hematoma osobno nisam imala iskustva, ali od prijateljica koje su imale nije bilo problema, javit ce ti netko vec ali kako je dok rekao nemoj se brinuti
Ja sam popodne bila kod svoje dok opce prakse i dala mi je uputnicu za otorinca, nisam otisla nekako me strah sad kad su u djiru svakakve bolesti ici u bolnicu... malo mi je i bolje danas... uf uf
Ja imam hematom i meni je gin. rekla strogo mirovanje i toga se trudim koliko toliko pridrzavat jer nije dobro ako pukne i prokrvari.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni je rekao samo da ne vjezbam i ne dizem teske terete i opcenito se ne naprezem ali imam uredski posao na kojem samo sjedim tako da se tu naprezem isto koliko i doma (osim mentalno). Sad sam naravno malo uspanicena (2 ujutro je i ja vam ovo pisem ;)) ali pokusavam se opustiti jer ovako sa zivciranjem si mogu samo nastetiti. Bit ce sve ok
Jutro cure :) Ja se evo javljam u potpunosti zbunjena jer jevo već tri dana krvarim po kap dvije i nikad to nije ista ni boja ni ništa...ne boli me ni ništa samo me izbaci iz takta...sutra je pregled a dragi samo govori da nisam trudna nego da i je M zakasnila punih 13 dana i da je test krivo pokazao...pojma nemam i sad moram reći da bi mi bilo drago da je M jer nikako nije dobro to stalno krvarenje...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
pupa, samo se drži preporuka i bit će sve ok, znam dosta slučajeva gdje su cure normalno iznijele trudnoću uz hematom, samo su se morale više paziti.
Tena, nemam pojma, sutra ćeš znati više a do tada se pokušaj više odmarati i mirovati.
I dobro jutro svima
Dobro jutro cure
Pupa nemoj zabrinuti zbog hematoma,samo muruj kako ti je dr preporučio. Nekad dr predlažu da nema spolnih odnosa vise, e sad neki kažu da nema veze to, raspitaj se oko toga možda.
Tena nemoj paničariti,sigurna sam da je sve u redu,kažu da ponekad može doći do malih tragova krvi,možda najbolje da nazoves dr i pitaš dao to u redu i dao da čekaš kontrolu ili da dodes danas.
Mi smo danas ušli u 5.tjedan polako rastemo , mi još nismo nikome rekli za trudnoću, čekamo potvrdu liječnika i slikice pa da obradujemo naše najdraze i to jedva čekamo.
Ja to mogu, ja to hoću....
dobro jutro vi ranoranioci ja na poslu i samo obilazim teme po klokanici dok ne krene špica...želim Vam svima lijepi dan bez krvarenja, hematoma, i sličnih stvari koje nam kvare raspoloženje
Sortiraj odgovore
Najstariji