To ti i kažem Tena, kažu da tak sitno nije opasno, ali ako bude potrebno svakako otidi na hitnu, nemoj se ustručavati, držim ti palčeve da danas sve prode u redu i da na kontroli bude sve OK
Ja to mogu, ja to hoću....
Nadam se da bu sve ok :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Draga Tena, ja sam imala lagano smeđe krvarenje dva dana kada sam trebala dobiti mengu. Nazvala sam dr, a ona mi je rekla da je to vjerojatno početak spontanog, što je totalna glupost jer dosta žena ima u to vrijeme blago smečkasto krvarenje. Krvarenje je drugi dan prestalo i nije se više pojavilo. Moja sestra je imala blaga povremena krvarenja oko prvih dva mjeseca trudnoće i dr joj je rekla nakon pregleda da joj to samo pucaju male osjetljive žilice. Tako da su ta mala krvarenja uobičajena. Ako se brineš možda je bolje da odeš pogledati o čemu se radi što prije da budeš sigurna da je sve ok! Ako ideš već sutra na pregled probaj danas imat malo laganiji tempo i odmarat koliko ti paše!
Tena nadam se da ce biti sve ok na pregledu! Iako ta mala krvarenja su jako česta na početku trudnoće u vecini slučajeva nema nikakvih problema jedino sto ćeš se morati više paziti i jako puno odmarati. Nemoj se iznenaditi ako dobijes terapiju za piti 😉 i možda najbolje da te pošalje na komplikacije pa da si potpuno bez stresa( naravno ako to i tebi financijski odgovara )
Cure..jel vidite vi moju radosnicu i nutra slike i tekstić?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji