opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    28. Siječanj 2015. 08:10

Dobro jutro cure
    Pupa nemoj zabrinuti zbog hematoma,samo muruj kako ti je dr preporučio. Nekad dr predlažu da nema spolnih odnosa vise, e sad neki kažu da nema veze to, raspitaj se oko toga možda.
    Tena nemoj paničariti,sigurna sam da je sve u redu,kažu da ponekad može doći do malih tragova krvi,možda najbolje da nazoves dr i pitaš dao to u redu i dao da čekaš kontrolu ili da dodes danas.
    Mi smo danas ušli u 5.tjedan polako rastemo , mi još nismo nikome rekli za trudnoću, čekamo potvrdu liječnika i slikice pa da obradujemo naše najdraze i to jedva čekamo.

Tena9
    28. Siječanj 2015. 08:17

NMareN

Dobro jutro cure
    Pupa nemoj zabrinuti zbog hematoma,samo muruj kako ti je dr preporučio. Nekad dr predlažu da nema spolnih odnosa vise, e sad neki kažu da nema veze to, raspitaj se oko toga možda.
    Tena nemoj paničariti,sigurna sam da je sve u redu,kažu da ponekad može doći do malih tragova krvi,možda najbolje da nazoves dr i pitaš dao to u redu i dao da čekaš kontrolu ili da dodes danas.
    Mi smo danas ušli u 5.tjedan polako rastemo , mi još nismo nikome rekli za trudnoću, čekamo potvrdu liječnika i slikice pa da obradujemo naše najdraze i to jedva čekamo.

Hvala, komadi..danas nikako ne stignem ali ako, nedaj bože bude danas krvarenja idem na hitnu i bok..dosta mi je te muke...a sad sam i tu naišla na super temu baš kaj se meni događa i to me utješilo jer je puno žena imalo istu ili goru sit pa eto imaju zdrave bebače 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja to mogu, ja to hoću....

Bublica123
    28. Siječanj 2015. 08:13

dobro jutro vi ranoranioci  ja na poslu i samo obilazim teme po klokanici dok ne krene špica...želim Vam svima lijepi dan bez krvarenja, hematoma, i sličnih stvari koje nam kvare raspoloženje 

NMareN
    28. Siječanj 2015. 08:22

To ti i kažem Tena, kažu da tak sitno nije opasno, ali ako bude potrebno svakako otidi na hitnu, nemoj se ustručavati, držim ti palčeve da danas sve prode u redu i da na kontroli bude sve OK 

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    28. Siječanj 2015. 08:57

Nadam se da bu sve ok :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Mary36
    28. Siječanj 2015. 13:49

Draga Tena, ja sam imala lagano smeđe krvarenje dva dana kada sam trebala dobiti mengu. Nazvala sam dr, a ona mi je rekla da je to vjerojatno početak spontanog, što je totalna glupost jer dosta žena ima u to vrijeme blago smečkasto krvarenje. Krvarenje je drugi dan prestalo i nije se više pojavilo. Moja sestra je imala blaga povremena krvarenja oko prvih dva mjeseca trudnoće i dr joj je rekla nakon pregleda da joj to samo pucaju male osjetljive žilice. Tako da su ta mala krvarenja uobičajena. Ako se brineš možda je bolje da odeš pogledati o čemu se radi što prije da budeš sigurna da je sve ok! Ako ideš već sutra na pregled probaj danas imat malo laganiji tempo i odmarat koliko ti paše!

Tena9
    28. Siječanj 2015. 14:12

Mary

Draga Tena, ja sam imala lagano smeđe krvarenje dva dana kada sam trebala dobiti mengu. Nazvala sam dr, a ona mi je rekla da je to vjerojatno početak spontanog, što je totalna glupost jer dosta žena ima u to vrijeme blago smečkasto krvarenje. Krvarenje je drugi dan prestalo i nije se više pojavilo. Moja sestra je imala blaga povremena krvarenja oko prvih dva mjeseca trudnoće i dr joj je rekla nakon pregleda da joj to samo pucaju male osjetljive žilice. Tako da su ta mala krvarenja uobičajena. Ako se brineš možda je bolje da odeš pogledati o čemu se radi što prije da budeš sigurna da je sve ok! Ako ideš već sutra na pregled probaj danas imat malo laganiji tempo i odmarat koliko ti paše!

Hvala ti puno..sada me strah pregleda..makar mi dragi kaže da se radi o spontanom onda bi moralo boljeti ko ludo a ja ne osjećam nikakve bolove...umorna jesamali sam ja s time naučila živjeti jer  od ranog puberteta imam željezo jedva 3 tako da se  borim sa time...a kaj se tiče krvarenja sada je jako tamna točkica...hmmm..ne znam samo znam da mi je već dosta..već smo gotovo svima rekli i sad sam ljuta i tužna :( nadam se najboljem sutra..da mi kaže da moram odmarati i da pijem kaj god treba samo da je bebica ok...

Silvia3
    28. Siječanj 2015. 14:24

Tena nadam se da ce biti sve ok na pregledu! Iako ta mala krvarenja su jako česta na početku trudnoće u vecini slučajeva nema nikakvih problema jedino sto ćeš  se morati više paziti i jako puno  odmarati. Nemoj se iznenaditi ako dobijes terapiju za piti 😉 i možda najbolje da te pošalje  na komplikacije pa da si potpuno bez stresa( naravno ako to i tebi financijski odgovara )

Tena9
    28. Siječanj 2015. 14:38

Silvia

Tena nadam se da ce biti sve ok na pregledu! Iako ta mala krvarenja su jako česta na početku trudnoće u vecini slučajeva nema nikakvih problema jedino sto ćeš  se morati više paziti i jako puno  odmarati. Nemoj se iznenaditi ako dobijes terapiju za piti 😉 i možda najbolje da te pošalje  na komplikacije pa da si potpuno bez stresa( naravno ako to i tebi financijski odgovara )

Da, odgovaralo bi mi u svakom slučaju jer sam na stručnom i nakon porodiljnog imam se pravo vratiti i završiti posao do kraja...ma..bit će sve ok..danas smo isplanirali dan nakon moga posla da ne sjedimo u stanu i razmišljamo o tome...budemo se volili danas i bebać će to osjetiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI