Maa..naljutila me sestra..ona je mene naručila u suprotni turnus i sad sam ju zvala da bi se ustanovilo da sam naručena u 11 jer oni rade ujutro i moram sad sa posla...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
drage mame mi se javljamo da trebamo podrsku
vec 7dana nemamo pempu,5dana nismo imali nikakvog uspjeha,nista nije znao,niti je puno htio sjesti na solju,sad sam se valjda i ja upraksala s njim pa ga prevarim nekako sa svojim lakovima i kremama dam mu da se igra i tako obavi sto ima,ali i dalje nezna reci da mora u wc,zove me tek kad obavi.
medjutim naucio je malo trpit,prvih dana je piskio svakih sat vremena,a sad zna drzati i 2-2,5sata.
nadam se da cemo uspjeti,sad kad smo do ovdje dosli neodustaje mi se,a valjda ce uskoro shvatit da treba reci sam kad hoce u wc.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Cure, bezveze i sorry Meni danas šteka klokanica totalno, ništa neće otvoriti! Jedva sam došla dovde da iskomentiram, ne znam jel to ima veze s mojim internetom/signalom!? Kako je kod vas?
malo mi je sporije ali radi...mozda je do signala baby1
mama jednog dječaka...moza dijete jos nije spremno pa zato ni ne zna reci da mora na wc? probajte ali ne forsirajte, ne ucjenjujte dijete tipa ako odes na tutu dobiti ces nesto vec ga pustite da sam sve shvati i odradi
Daan..javljam se sa prvog pregleda ali sam tužna..ne vidi se ništa ali je hCG 870,3 i vele moguća vanmaternična ili da je prerano za to da se išta vidi -.-
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji