Pupa, sretno na pregledu i svakako se javi!
Vjerojatno ćeš već čuti srce, a ako ne, onda će te naručiti za tjedan dana
Meni danas prvi dan mučno i prvi dan da si nisam skuhala kavu jer ne mogu ni pomisliti na tako nešto. A tek sam 5 tjedana. Imam osjećaj da mi je tlak u podrumu Baš neki loš dan.
Pupa sretno danas, javi nam kako je prošlo. Kosse ja još nemam mučnine, možda će tek doći, sutra ulazim u 5.tjedan. Jedino sam primjetila da po noći lošije spavam,iscjepkano i ujutro se prilično rano probudim i tad sam jako baš umorna. Bolovi u trbuhu su i dalje prisutni, nekad jači i neugodni a nekad prihvatljiviji
Ja to mogu, ja to hoću....
Heeej curke, evo mene nazad doma Lipo smo se odmorili, nauživali i čak vidili malo sniga
Što ima novog?
NMareN, mene polako prestaje boljeti odnosno sad osjetim tu i tamo lagano zatezanje, ali nije više onako neugodno.
Ja sam se jučer baš odlično osjećala i bila uvjerena kako će to kod mene sve super i bez tegoba, a danas bih najradije legla u krevet i odmarala i nikog ne vidjela. No naravno da sam na poslu i da to ne dolazi u obzir
Pa štoe se tiče boli u trbuhu jucer je bila a evo danas još ništa, možda tako i ostane. Samo polako kosse i biti ce sve super, nek ti posao bude zanimacija a kad dođeš kuci odmor.
Ja to mogu, ja to hoću....
ajme ja sam na komplikacijama i uopce ne znam kako cu se i kada vratiti na posao...samo se nadam da ce me do onda ovj umor proci...jos sam i prehlađena (virusni bronhitis koji se sad smirio ali se zato nos začepio i sva sam napuhana)...osjecam se bas bljak
nego žene, šta kuhate danas?
lollipop koji su simptomi tog virusnog bronhitisa, mene isto nešto muči, baš ću popodne ići do doktorice, boli me desna strana glave, oko, uho, zubi.... koma sam
ručka imam od jučer juhica i ispeći ću malo krompirića... a popodne su u planu krafne
Pupa sretno danas, Sara dobro nam došla natrag.
Što se tiče mučnina, zadnjih 5-6 dana sam non stop u krevetu. Ne povraćam ali non stop mi je muka, ne funkcioniram uopće. Pomaže kad nešto grickam, al nemogu to radit non stop. Grudi su mi za jedan broj veće, a bradavice užasno osjetljive. Osjećam se ko da sam užasno bolesna, nemam nimalo apetita, jedem jer znam da moram. A odlazak na wc, to mi je noćna mora jer činimise da idem svakih 15 min, a jedva imam snage za to. Jedva čekam petak i moj prvi pregled, nadam se da će sve bit u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji