Cloudy super kaj ideš domaaaaaa....uživajte i mazite se i pazite!!!!
Mi se borimo s grčićima al još nisu u punom jeku počeli...zaad samo nekih 3 dana u tjednu je vriska...sve se pribojavam kak će biti dalje
Ali ako ništa drugo nakon te vriske se naklopa pa spava po noći od 12 do 4, pa opet do pol 8 tako da se mogu i naspavati čak
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Da...i ja sam to danas iskomentirala....kolko me bilo frka a riješila to ko od šale :) ma ja opet kažem...sve je to u glavi....kad mi je puknuo vodenjak uhvatila me panika,al hvala bogu na pola sata vožnje do bolnice...tu sam si složila kockice da je to to,da idem po svoju curku i da sam do vikenda doma...kad ono produženi vikend :)
Cureeeee, dajte mi malo smirite paranoju danas !
Nisam bila na pregledu od 27.11. jer su se potrefili praznici i moj ginić( privatnik) nije bio tu , drugog nemamo pa sam htjela poc iza nove ali on tek dolazi za par dana pa cu moci tek na pregled oko 11.1. Je li to previse vremena bez pregleda? To je sad za tri dana ali danas sam se probudila i bebica se mice ko luda kao i obicno dan i noc ali me boli dole sve. Ko da ce mi ispast. I imam pojacan bijeli iscjedak.
Je li istina da od 36. tjedna ides na preglede u bolnicu tj rodiliste zbog ctg-a? To znaci da cu za mjesec dana krociti u rodiliste. Panika me uhvatila. To je brzo i realno od 36. tjedna se porod računa u terminu... Mamma mia! Panika teška danas!!
Cloudy e ti si stvarno zadluzila da te zovu carica. Bravo mama sad ti tek slijedi pravi odmor i uzivancija.
Zac sretno. Kad je voda vec mlijecna bebica je spremna za svijet sta je najbitnije. Samo hrabro.
Nije previše vremena bez pregleda, nebu se nikaj dogodilo još sad tih par dana :D Iscjedak je meni u trudnoći bio pojačan, kako kad, bilo je dana dok nije bilo iscjedka, a nekad je bio jači, ubiti kak se porod bližio tak se iscjedak pojačavao. Tak da nemoj paničariti.
Da, od 36. tjedna ideš svaki tjedan u trudničku ambulantu na ctg i pregled. To ti nije nikaj strašno, malo se budeš možda načekala, al fora je dok slušaš kak ti bebici srčeko kuca, poslije ideš na ultrazvuk i pregled i polako te doktori pripremaju na porod.
Normalno je da te lovi panika, ali hej, pa gledaj to na nekaj pozitivno, još malo i postala budeš mama :D i budeš mogla ljubiti i maziti svoju bebicu, nema ljepšeg osjećaja od toga.
Samo se smiri i radi nekaj kaj te opušta, gledaj serije, filmove, čitaj knjige, preporučam ti da pročitaš knjigu Bebarije, odlična knjiga za pročitati u trudnoći.
Nemoj paničariti, samo polako i opušteno <3
Sortiraj odgovore
Najstariji