opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    08. Siječanj 2015. 08:59

cure samo da vam javim, sinoc nakon redovne kontrole ostavili me u bolnici zbog loseg ctg-a, kao beba jako uznemirena, mlijecna plodna voda, trudici na svakih 10 min. Zbog svake sigurnosti, da me imaju pod nadzorom, ostala sam nocas. ponovili u noci i sad ujutro ctg i savrsen je, pusitli me kuci... Rekli su da dodjem ako bude bilo sta cudno, ako ne, termin je za tjedan dana pa se moram javiti u trudnicku...

oprostite ako sam vas ugnjavila, ali bas sam se preplasila, uhvatili me nespremnu, dragi mi naknadno stvari donio...

Sara9
    08. Siječanj 2015. 09:27

Zac :)

cure samo da vam javim, sinoc nakon redovne kontrole ostavili me u bolnici zbog loseg ctg-a, kao beba jako uznemirena, mlijecna plodna voda, trudici na svakih 10 min. Zbog svake sigurnosti, da me imaju pod nadzorom, ostala sam nocas. ponovili u noci i sad ujutro ctg i savrsen je, pusitli me kuci… Rekli su da dodjem ako bude bilo sta cudno, ako ne, termin je za tjedan dana pa se moram javiti u trudnicku…

oprostite ako sam vas ugnjavila, ali bas sam se preplasila, uhvatili me nespremnu, dragi mi naknadno stvari donio…

Ma zašto bi ugnjavila! Glavno da je sad okej! Drži se 

renata6
    08. Siječanj 2015. 09:46

cure samo da vam javim, sinoc nakon redovne kontrole ostavili me u bolnici zbog loseg ctg-a, kao beba jako uznemirena, mlijecna plodna voda, trudici na svakih 10 min. Zbog svake sigurnosti, da me imaju pod nadzorom, ostala sam nocas. ponovili u noci i sad ujutro ctg i savrsen je, pusitli me kuci… Rekli su da dodjem ako bude bilo sta cudno, ako ne, termin je za tjedan dana pa se moram javiti u trudnicku…

oprostite ako sam vas ugnjavila, ali bas sam se preplasila, uhvatili me nespremnu, dragi mi naknadno stvari donio…

Ajde, drž se, to se bebica priprema, uskoro ćeš nam se i ti javiti u rodama!!!

mum_to_be
    08. Siječanj 2015. 12:13

Zac :), drzi se, sve ce biti dobro! A jesi ista neobicno sama primjetila tu vecer? Uznemirenost bebe i te trudove?

kleaiva
    08. Siječanj 2015. 13:51

Draga, po svemu sudeći mogla bi ti i malo prije termina ako je voda mliječna...to je prvi pokazatelj spremnosti ploda i zato se ne moraš bojati....vjerovatno su te ostavili da vide hoće li beba ispustiti mekonij ili će krenuti trudovi, navodno se bebe uznemire od te svoje prve kakice 

Što su ti rekli, kad ideš na kontrolu ako je dočekaš?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    08. Siječanj 2015. 11:55

Zac...drži se :)
    cure ja danas gibam doma  3 dana nakon carskog...ostadoh u šoku..ali pozitivnom :)

Nixie
    08. Siječanj 2015. 11:59

cloudy

Zac…drži se :)
    cure ja danas gibam doma  3 dana nakon carskog…ostadoh u šoku..ali pozitivnom :)

Wow! Baš mi je drago cloudy! Blago tebi, sve je prošlo super, brzo ideš kući... Ma zakon!
    Stvarno si dokaz da carski ne mora biti tako loš 

mum_to_be
    08. Siječanj 2015. 12:14

cloudy

cure ja danas gibam doma  3 dana nakon carskog…ostadoh u šoku..ali pozitivnom :)

Pa ti si rekorderka, prvi put cujem da je netko nakon 3 dana nakon carskog isao kuci! Svaka cast!!!

Baby1
    08. Siječanj 2015. 13:52

cloudy

Jao cloudy, super!! Blago tebi, sad ćete tek uživati! Sretno!

Sara9
    08. Siječanj 2015. 14:39

cloudy

Čovječe! Toliko brige i svega, a idete doma kao da si normalno rodila :D Baš super, stvarno to još nisam čula da neko ide doma nakon 3 dana od carskog! To carice 

cloudy
    08. Siječanj 2015. 12:19

I ja isto još uvijek ne vjerujem...kad je dr rekao mogli bi doma ja njemu htjela reći ko ja..?jesi ti ziher?al čovjek je dr valjda zna...dakle sve preporuke i za carski i za sisačku bolnicu :)

mum_to_be
    08. Siječanj 2015. 12:26

Stvarno super! Bas mi je drago zbog tebe! 
    Sada uzivaj doma sa svojom djevojcicom i dragim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani