opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mum_to_be
    08. Siječanj 2015. 23:15

Zac :) , znaci ti si vjerojatno sljedeca, beba stize za vikend sigurno! Javljaj se!

Nalah
    09. Siječanj 2015. 09:38

Loreen,od krvi samo zadnji test senzibilizacije za 0 neg,ali ako nisi negativna ne trebaš ni to, definitivno trebaš bris na streptokok,na tome inzistiraj ako oni ne budu inicirali pretragu
    Željezo sam ranije vadila i pila Heferol od 6 mj.ako misliš da ti je slabo,izvadi ga,jer ćeš na porodu izgubiti dosta krvi,ja trebam piti Heferol još 2 mjeseca zbog toga.

Zac,brzo ćeš ti,sretno!

Nixie
    09. Siječanj 2015. 11:08

Loreen, ja sam isto kod privatnice i rekla mi je da će mi od 36.-og tjedna raditi ctg nakon pregleda. To sve kod nje u ordinaciji, dakle bez odlazaka u trudničku ambulantu. Sad ne znam kako je kod tvoje.

Što se tiče pretraga meni je rekla samo još da će mi briseve napraviti, ali isto kasnije. Samo mi je sad rekla da odem kod svoje soc. gin po uputnicu za te briseve i za porod.

Zac11
    09. Siječanj 2015. 12:42

hvala na podrsci cure, svakako se javim ako se sta promijeni :)

Bublica123
    09. Siječanj 2015. 14:42

Zac :)

hvala na podrsci cure, svakako se javim ako se sta promijeni :)

Sretno Zac :) i mi šaljemo pozitivne vibre

kleaiva
    12. Siječanj 2015. 08:24

Curke nešto smo se utišale tu na brbljaonici

Sara9
    12. Siječanj 2015. 09:40

kleaiva

Curke nešto smo se utišale tu na brbljaonici

Kad su sve cure friško rodile :D

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani