opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    09. Siječanj 2015. 11:08

Loreen, ja sam isto kod privatnice i rekla mi je da će mi od 36.-og tjedna raditi ctg nakon pregleda. To sve kod nje u ordinaciji, dakle bez odlazaka u trudničku ambulantu. Sad ne znam kako je kod tvoje.

Što se tiče pretraga meni je rekla samo još da će mi briseve napraviti, ali isto kasnije. Samo mi je sad rekla da odem kod svoje soc. gin po uputnicu za te briseve i za porod.

Zac11
    09. Siječanj 2015. 12:42

hvala na podrsci cure, svakako se javim ako se sta promijeni :)

kleaiva
    12. Siječanj 2015. 08:24

Curke nešto smo se utišale tu na brbljaonici

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Pupa5
    12. Siječanj 2015. 21:03

Bok svima :) Ja sam skroz nova ovdje, trebam malo vaših lijepih riječi :). Naime, danas sam prvi put vidjela pozitivan test. Skoro sam pala u nesvijest. Nismo pokušavali, ali nismo se baš ni čuvali i jako smo sretni. Mene u zadnje vrijeme muče mučnine (zadnjih par dana), a imam sve ostale simptome kao da sam u pms-u, bolovi u trbuhu, leđima, nabrekle grudi...od trudnički imam umor, vrtoglavica, jede mi se ljuto i ta mučnina. I osjećaj da sam trudna :). Napravila sam test nakon jedan dan kašnjenja M, popodne, totalno random, clearblue. Odmah kad sam se popiškila pokazale su se dvije crte, isti tren i tako je i ostalo. Bile su ful vidljive i nema sumnje. I sad - strah. Trudna sam sudeći po svemu 2 tjedna..bojim se da test mozda nije varka, da ipak ne dobijem mengu, ne znam....jel to moze biti? moze li test biti lažan? Sad kad sam vidjela pozitivan test i muž i ja jako želimo bebicu....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.