Sretno Cloudy! Tek sam posljednja dva dana pocela biti aktivna na forumu i moram priznati da je ovo bas uzbudljivo haha! Cekamo vijesti...!
Rodih cure carskim....sad se evo oporavljam i divim svojoj curi :) nije ni carski grozan....šav malo boli al to je normalno... :) kak ste mi sve vi ?
Rodih cure carskim....sad se evo oporavljam i divim svojoj curi :) nije ni carski grozan....šav malo boli al to je normalno... :) kak ste mi sve vi ?
Rodih cure carskim….sad se evo oporavljam i divim svojoj curi :) nije ni carski grozan….šav malo boli al to je normalno… :) kak ste mi sve vi ?
Ja sam super, na godišnjem sa svojom curkom i baš uživamo!!
Rekla sam ja već da si hrabrica i da će to sve proći ok!! Tvoja malecka dobro? jel te već dižu?
Rodih cure carskim….sad se evo oporavljam i divim svojoj curi :) nije ni carski grozan….šav malo boli al to je normalno… :) kak ste mi sve vi ?
Draga čestitaaam
Puno sreće i zdravlja vam želim.
Eto i na kraju taj carski nije tak strašan...samo se čuvajte i pazi na šavove, ne napreži se!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ej cloudy, drago mi je da si dobro i da se maziš i diviš svom zlatu ja sam dobro, nadam se da ću kroz tjedan dana i ja roditi i upoznati svoju curku... danas idem na kontrolu pa vam javim kakvo je stanje
ma bravo..super..svaka cast... sad se samo mazite i pazite..
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji