opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    07. Siječanj 2015. 23:22

Eto na ne mogu ni komentirat! Šta znači grgljam? 

crnamala
    07. Siječanj 2015. 23:57

Super cloudy bas lipo da gustate! Odlicno da zeli odmah sisat muslim da nema nista lipse nego kad imas mlijeka i bebicu voljnu da sve popapa.

saabby
    08. Siječanj 2015. 07:48

Hvala svima na dobrodoslici.

Zac11
    08. Siječanj 2015. 08:59

cure samo da vam javim, sinoc nakon redovne kontrole ostavili me u bolnici zbog loseg ctg-a, kao beba jako uznemirena, mlijecna plodna voda, trudici na svakih 10 min. Zbog svake sigurnosti, da me imaju pod nadzorom, ostala sam nocas. ponovili u noci i sad ujutro ctg i savrsen je, pusitli me kuci... Rekli su da dodjem ako bude bilo sta cudno, ako ne, termin je za tjedan dana pa se moram javiti u trudnicku...

oprostite ako sam vas ugnjavila, ali bas sam se preplasila, uhvatili me nespremnu, dragi mi naknadno stvari donio...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.