Nije previše vremena bez pregleda, nebu se nikaj dogodilo još sad tih par dana :D Iscjedak je meni u trudnoći bio pojačan, kako kad, bilo je dana dok nije bilo iscjedka, a nekad je bio jači, ubiti kak se porod bližio tak se iscjedak pojačavao. Tak da nemoj paničariti.
Da, od 36. tjedna ideš svaki tjedan u trudničku ambulantu na ctg i pregled. To ti nije nikaj strašno, malo se budeš možda načekala, al fora je dok slušaš kak ti bebici srčeko kuca, poslije ideš na ultrazvuk i pregled i polako te doktori pripremaju na porod.
Normalno je da te lovi panika, ali hej, pa gledaj to na nekaj pozitivno, još malo i postala budeš mama :D i budeš mogla ljubiti i maziti svoju bebicu, nema ljepšeg osjećaja od toga.
Samo se smiri i radi nekaj kaj te opušta, gledaj serije, filmove, čitaj knjige, preporučam ti da pročitaš knjigu Bebarije, odlična knjiga za pročitati u trudnoći.
Nemoj paničariti, samo polako i opušteno <3
Da, od 36. tjedna ideš svaki tjedan u trudničku ambulantu na ctg i pregled. To ti nije nikaj strašno, malo se budeš možda načekala, al fora je dok slušaš kak ti bebici srčeko kuca, poslije ideš na ultrazvuk i pregled i polako te doktori pripremaju na porod.
Normalno je da te lovi panika, ali hej, pa gledaj to na nekaj pozitivno, još malo i postala budeš mama :D i budeš mogla ljubiti i maziti svoju bebicu, nema ljepšeg osjećaja od toga.
Samo se smiri i radi nekaj kaj te opušta, gledaj serije, filmove, čitaj knjige, preporučam ti da pročitaš knjigu Bebarije, odlična knjiga za pročitati u trudnoći.
Meni moja gin nije ništa spominjala za te ctg preglede, a i u prvoj tr. nisam išla
Na pregled redovni idem za tjedan dana....
Već sam ja čula slučajeva (to su bili iz Zg) da nakon carskog puste ranije, trošak smo našoj državi
Nije previše vremena bez pregleda, nebu se nikaj dogodilo još sad tih par dana :D Iscjedak je meni u trudnoći bio pojačan, kako kad, bilo je dana dok nije bilo iscjedka, a nekad je bio jači, ubiti kak se porod bližio tak se iscjedak pojačavao. Tak da nemoj paničariti.
Hvala, smirila sam se. Izdrzat cu jos 3 dana :D A i teta mi je rekla da su prije žene isle 3 puta u cijeloj trudnoci pa im nista nije bilo, ako je sve islo kako treba.
Možete li mi reći koje krvne pretrage ste radile u zadnjem tromjesecju? Ja nisam još željezo gledala, samo urinokulturu i kad sam zatrudnila krvnu sliku.
I onaj test šećera i briseve na pocetku trudnoce. Zadnje vrijeme, ništa...
MalaMuca, a di si kupila tu knjigu? našla sam na jednoj stranici da se može naručit samo ne znam za koliko stigne, a ne da mi se iskreno obilazit knjižare a da ne znam ima li je uopće
Cloudy-draga. čestitam na bebici i brzom odlasku iz bolnice! No, ipak se odmaraj, nemoj se previše naprezati zbog konaca! Uživaj i mazi se i pazi sa svojom bebicom! Druge curke-držite se i želim da vam sve ide lako i brzo!
Joj ja sam ju kupila nakon jednog predavanja Ranka Rajovića.
Ako imaš volje naruči ju, stvarno je knjiga odlična.
Joj ja sam ju kupila nakon jednog predavanja Ranka Rajovića.
Ako imaš volje naruči ju, stvarno je knjiga odlična.
evo jesam stiže za 4 do 7 dana. hvala na preporuci
MalaMuca-kako je stanje sa malenom i spavanju u kindiću? Je li bolje? Kako si ti?
MalaMuca-kako je stanje sa malenom i spavanju u kindiću? Je li bolje? Kako si ti?
Evo ovu noć je prvi put spavala cijelu noć u kindiću, al zato je meni trebalo sat vremena da zaspim jer sam gledala u nju dal spava i dal je dobro (kindić je tik do našeg kreveta)
A ona je jako dobra beba, plače samo dok je gladna, već sad se voli maziti, voli zaspati dok ju držim na sebi. Jako fino papa, pa bljucka :D
A ja sam super, sve stignem napraviti, dok ona zaspi onda spava 3-4 sata, pa stignem i pospremiti i ručak napraviti, baš je sve opušteno tu kod nas :D
ja sam 36i tjedan i sad sam ponovo vadila krvnu grupu i od pretraga krvnu sliku i urinokulturu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji