MalaMuca, a di si kupila tu knjigu? našla sam na jednoj stranici da se može naručit samo ne znam za koliko stigne, a ne da mi se iskreno obilazit knjižare a da ne znam ima li je uopće
Cloudy-draga. čestitam na bebici i brzom odlasku iz bolnice! No, ipak se odmaraj, nemoj se previše naprezati zbog konaca! Uživaj i mazi se i pazi sa svojom bebicom! Druge curke-držite se i želim da vam sve ide lako i brzo!
Joj ja sam ju kupila nakon jednog predavanja Ranka Rajovića.
Ako imaš volje naruči ju, stvarno je knjiga odlična.
MalaMuca-kako je stanje sa malenom i spavanju u kindiću? Je li bolje? Kako si ti?
ja sam 36i tjedan i sad sam ponovo vadila krvnu grupu i od pretraga krvnu sliku i urinokulturu
Zac :) , znaci ti si vjerojatno sljedeca, beba stize za vikend sigurno! Javljaj se!
Loreen,od krvi samo zadnji test senzibilizacije za 0 neg,ali ako nisi negativna ne trebaš ni to, definitivno trebaš bris na streptokok,na tome inzistiraj ako oni ne budu inicirali pretragu
Željezo sam ranije vadila i pila Heferol od 6 mj.ako misliš da ti je slabo,izvadi ga,jer ćeš na porodu izgubiti dosta krvi,ja trebam piti Heferol još 2 mjeseca zbog toga.
Zac,brzo ćeš ti,sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji