opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    12. Siječanj 2015. 23:25

2 :D
    Aplikacija kaze da se broji kao 4 i 3 dana ali da sam zapravo 2 tjedna trudna.

lonny
    12. Siječanj 2015. 23:39

Trudnoća, odnosno tih 40 tjedana se računa od prvog dana zadnje menstruacije, tako da kad govoriš koliko si trudna kažeš 4+3. 
    Tako je i pretpostavljam i Tinki ustvari od začeća prošlo 11 tjedana, ali se računa da je kao 13 tjedana trudna. Brzo ćeš to pohvatati
    Ultrazvuk se ne isplati raditi prije šestog ili sedmog tjedna osim ako imaš neke velike probleme kao sto su jaka mučnina i povraćanje koji zahtjevaju infuziju, jer se za sad još ultrazvukom ne može ništa sa sigurnošću vidjeti. 
    Malo još pričekaj, uživaj i nemoj se sekirati.

crnamala
    12. Siječanj 2015. 23:51

Jooj pupa drzim fige da je bebica na putu. Kad se sjetim svog testa....
    Uzivaj i u tom iščekivanju brzo ce ti proletit 9 mjeseci. Sretno!!

Tinka8
    12. Siječanj 2015. 23:56

Da da, moraš računati od prvog dana zadnje menstruacije!

renata6
    13. Siječanj 2015. 12:22

Ne znam gdje da ovo strpam, pa ću ovdje!

Ne znam da li vama ali meni se pojavljuju neki oglasi na svakoj stranici i temi foruma, i na početku stranice i na kraju! Da li je i vama tako???

• mama0309
    13. Siječanj 2015. 13:36

Curke instalirajte si AdBlock.To vam je nekaj kaj blokira sve te reklame i oglase :)

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

Nixie
    13. Siječanj 2015. 14:28

Pupa, dobro nam došla i ne bacaj više novaca na testove, jedan ti je dosta.
    Ja isto preporučujem čekanje sa uzv do šestog, sedmog tjedna jer se onda sve vidi.
    Prvi put sam bila na uzv sa 5+5 i onda se nije vidio plod već samo gest. vrećica. Tjedan dana kasnije se vidjelo sve :-)

i ja imam more reklama, al nekad bude neka korisna pa ih nisam blokirala :-D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.