opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    12. Siječanj 2015. 21:24

Pozdrav Pupa! Dobro nam dosla
    Tako je i meni bilo; istu sekundu je bio pozitivan i nije se mijenjao (iako tamo pise da se ceka par min)
    Sumnjam da je test pogrijesio, vise manje su svi oni dobri, a sad, ako zelis bit sigurna bas,
    naruci se kod ginekologa, nadaj se da te moze sta prije primiti i eto ga
    Drzim fige da cekate bebicu

Pupa5
    12. Siječanj 2015. 21:34

I ja...Jako se trudno osjecam :)
    Cudna sam si. Sve mi je cudno. Place mi se a sretna sam, samo se gledamo i ne vjerujemo.

lonny
    12. Siječanj 2015. 22:14

Test može biti lažno negativan, ali teško lažno pozitivan. Jedino pod utjecajem nekih hormona ako ih žena pije. 
    Zaista ti želim da si trudna, držim fige!

Pupa5
    12. Siječanj 2015. 22:21

Ne pijem nikakve hormone, samo folnu kiselinu jer sam se pripremala za trudnoću (nisam očekivala tako brzo). Napraviti ću ih još par ovaj i sl.tjedan pa javim.
    Ne znam kad bih trebala ići kod doktora?
    Hvala vam cure, baš mi treba sad vaša podrška!

Pupa5
    12. Siječanj 2015. 22:37

Pricekati cu onda jos malo, jos dva tri testa....pa cu onda ici.
    Naravno da sam si vec poskidala sve aplikacije i procitala pola interneta....kaze beba je kao makovo zrno. Nije ni beba, nego blastocista. Jooooj 

Pupa5
    12. Siječanj 2015. 22:39

Tinka koliko si ti trudna?

Tinka8
    12. Siječanj 2015. 23:10

13 tjedana! Ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.