Bok svima :) Ja sam skroz nova ovdje, trebam malo vaših lijepih riječi :). Naime, danas sam prvi put vidjela pozitivan test. Skoro sam pala u nesvijest. Nismo pokušavali, ali nismo se baš ni čuvali i jako smo sretni. Mene u zadnje vrijeme muče mučnine (zadnjih par dana), a imam sve ostale simptome kao da sam u pms-u, bolovi u trbuhu, leđima, nabrekle grudi...od trudnički imam umor, vrtoglavica, jede mi se ljuto i ta mučnina. I osjećaj da sam trudna :). Napravila sam test nakon jedan dan kašnjenja M, popodne, totalno random, clearblue. Odmah kad sam se popiškila pokazale su se dvije crte, isti tren i tako je i ostalo. Bile su ful vidljive i nema sumnje. I sad - strah. Trudna sam sudeći po svemu 2 tjedna..bojim se da test mozda nije varka, da ipak ne dobijem mengu, ne znam....jel to moze biti? moze li test biti lažan? Sad kad sam vidjela pozitivan test i muž i ja jako želimo bebicu....
Bok svima :) Ja sam skroz nova ovdje, trebam malo vaših lijepih riječi :). Naime, danas sam prvi put vidjela pozitivan test. Skoro sam pala u nesvijest. Nismo pokušavali, ali nismo se baš ni čuvali i jako smo sretni. Mene u zadnje vrijeme muče mučnine (zadnjih par dana), a imam sve ostale simptome kao da sam u pms-u, bolovi u trbuhu, leđima, nabrekle grudi…od trudnički imam umor, vrtoglavica, jede mi se ljuto i ta mučnina. I osjećaj da sam trudna :). Napravila sam test nakon jedan dan kašnjenja M, popodne, totalno random, clearblue. Odmah kad sam se popiškila pokazale su se dvije crte, isti tren i tako je i ostalo. Bile su ful vidljive i nema sumnje. I sad - strah. Trudna sam sudeći po svemu 2 tjedna..bojim se da test mozda nije varka, da ipak ne dobijem mengu, ne znam….jel to moze biti? moze li test biti lažan? Sad kad sam vidjela pozitivan test i muž i ja jako želimo bebicu….
Meni je Clearblu isto odmah pokazao! Ma trudna si! Test moze biti lazno negativan, nikad lazno pozitivan.
Bok svima :) Ja sam skroz nova ovdje, trebam malo vaših lijepih riječi :). Naime, danas sam prvi put vidjela pozitivan test. Skoro sam pala u nesvijest. Nismo pokušavali, ali nismo se baš ni čuvali i jako smo sretni. Mene u zadnje vrijeme muče mučnine (zadnjih par dana), a imam sve ostale simptome kao da sam u pms-u, bolovi u trbuhu, leđima, nabrekle grudi…od trudnički imam umor, vrtoglavica, jede mi se ljuto i ta mučnina. I osjećaj da sam trudna :). Napravila sam test nakon jedan dan kašnjenja M, popodne, totalno random, clearblue. Odmah kad sam se popiškila pokazale su se dvije crte, isti tren i tako je i ostalo. Bile su ful vidljive i nema sumnje. I sad - strah. Trudna sam sudeći po svemu 2 tjedna..bojim se da test mozda nije varka, da ipak ne dobijem mengu, ne znam….jel to moze biti? moze li test biti lažan? Sad kad sam vidjela pozitivan test i muž i ja jako želimo bebicu….
Ćao Pupa! Vjerojatno je da si trudna jer sam čitala da test ne može biti lažno pozitvan, samo lažno negativan. Tako je i meni bilo, odmah su se pojavile 2 crtice, bez sumnje, a kupila sam neki jeftini jutarnji test za 25kn... A na pregled me dr. naručila tek sa 8 tj. jer se prije ne može vidjeti preko uzv. (tako mi je ona rekla) Mi smo sada u 17. tj. Uglavnom, želim vam svu sreću i uživajte!
Pozdrav Pupa! Dobro nam dosla
Tako je i meni bilo; istu sekundu je bio pozitivan i nije se mijenjao (iako tamo pise da se ceka par min)
Sumnjam da je test pogrijesio, vise manje su svi oni dobri, a sad, ako zelis bit sigurna bas,
naruci se kod ginekologa, nadaj se da te moze sta prije primiti i eto ga
Drzim fige da cekate bebicu
I ja...Jako se trudno osjecam :)
Cudna sam si. Sve mi je cudno. Place mi se a sretna sam, samo se gledamo i ne vjerujemo.
Test može biti lažno negativan, ali teško lažno pozitivan. Jedino pod utjecajem nekih hormona ako ih žena pije.
Zaista ti želim da si trudna, držim fige!
Ne pijem nikakve hormone, samo folnu kiselinu jer sam se pripremala za trudnoću (nisam očekivala tako brzo). Napraviti ću ih još par ovaj i sl.tjedan pa javim.
Ne znam kad bih trebala ići kod doktora?
Hvala vam cure, baš mi treba sad vaša podrška!
Za ultrazvuk je jos rano ako si 2 tjedna ali mislim da mozes ici krv vaditi za betu. Joj tako sam se i ja sokirala jer isto nisam ocekivala to tako brzo haha.
Za ultrazvuk je jos rano ako si 2 tjedna ali mislim da mozes ici krv vaditi za betu. Joj tako sam se i ja sokirala jer isto nisam ocekivala to tako brzo haha.
Pricekati cu onda jos malo, jos dva tri testa....pa cu onda ici.
Naravno da sam si vec poskidala sve aplikacije i procitala pola interneta....kaze beba je kao makovo zrno. Nije ni beba, nego blastocista. Jooooj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji