opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    05. Siječanj 2015. 21:44

Jooooj cloudy super samo hrabro. Drzim fige da sve prodje super. Sutra ces u rukama imat svoje zlato. Prekrasno. Ja sam uzbudjena kao da ja udem ponovo u rodilište.  Pusa jeeeeej 

crnamala
    05. Siječanj 2015. 21:45

Jooooj cloudy super samo hrabro. Drzim fige da sve prodje super. Sutra ces u rukama imat svoje zlato. Prekrasno. Ja sam uzbudjena kao da ja udem ponovo u rodilište.  Pusa jeeeeej 

Zac11
    05. Siječanj 2015. 22:01

ajmeeee cloudy, sretno draga!!! Samo hrabro, jos malo pa ces upoznati svoju Lotte, jupiiii! nadam se da cu i ja uskoro, nemogu se vise strpit!!

mum_to_be
    05. Siječanj 2015. 22:19

O Cloudy, pa ti ode roditi! Zelim ti da sve prodje u najboljem redu! Samo hrabro! 

Dea23
    05. Siječanj 2015. 22:52

sretnoooooooo

Pilici
    06. Siječanj 2015. 04:04

Cloudy ajme nemogu docekat da nam se javis 

zebrica

Baby1
    06. Siječanj 2015. 09:48

Ajme, sad tek ovo čitam-koje uzbuđenje Cloudy! Nadam se da je sve super prošlo i da držiš svoje zlato!  Javiii see....

Tinka8
    06. Siječanj 2015. 12:59

Sretno Cloudy! Tek sam posljednja dva dana pocela biti aktivna na forumu i moram priznati da je ovo bas uzbudljivo haha! Cekamo vijesti...!

• Loreen
    06. Siječanj 2015. 15:14

Sretno Cloudy!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.