opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    05. Siječanj 2015. 11:47

Dea, ja sam rekla da hoću prirodan porod bez ikakvih droga. E, ali dok su počeli ti trudovi, dok sam ja vidla da to nije sam tak, samo sam rekla doktorici dok me pregledavala, jel mi možete dati kakve droge? ona se nasmijala i rekla da mi može dati to nekaj od čega budem ošamućena malo i da se budem odmorila između trudova, ali dok bude trud da budem pri sebi. I super je bilo. Dali su mi to pol sata prije nego kaj je moja curka došla na svijet. Fakat pomogne, između trudova sam hibernirala, a dok je bilo vrijeme za tiskanje imala sam hrpetinu snage. 
    Tak da, buš vidla kak te bu bolilo, el buš mogla izdržati ili nebuš, jel ti bu trebalo kaj ili ne.
    Meni je ova droga bila super :D s obzirom da sam cijelu trudnoću (a i sad dok dojim) pazila, bez alkohola i "bilja" :P ovo je bilo baš onak fino :D

cloudy
    05. Siječanj 2015. 12:44

Malamuca...a šta misliš kak će meni tek biti divno kad me spucaju u kičmu :) isto cijelu trudnoću pazim bez svega osim koje povremene dnevne cigare....i sad kad mi spiče to brijem da ću imat blažen osmijeh na licu još 5 dana poslije :)

Dea23
    05. Siječanj 2015. 14:45

Hvala cure na savjetima.  Imaš prava MalaMuca, kad stisne, mislim da im daš i da ti mozak pikaju hahah

cloudy
    05. Siječanj 2015. 20:49

Cure.....prvima vam javljam...gledamo dragi i ja kakp sam upoznao vašu majku kad osjetim puk i vodaaaaa...puko vodenjak...sad sam na putu za bolnicu...držte mi fige i mislite na mene....uskoro ću postat mama 

cloudy
    05. Siječanj 2015. 20:59

Daaaa...i uopće me nije frka ničeg....dragi vozi ja se zaje po fejsu i klokanici :) al istina je što se vodenjaka tiče....nemoš fulat to nikako

Bljubica
    05. Siječanj 2015. 21:02

diiiivnooooo!! sritno ti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.