Ma to mi se čini logično, a sad neznam, ne bojam se pa se nisam ni raspitivala :) Al znam da sam negdje pročitala da se u prvom tromjesečju ne preporučuje bojanje jer se tad beba najviše razvija, a i najosjetljivija je :)
ja sam se farbala vise puta i sve je bilo u redu... ginekologica mi rekla da mogu bez problema i sve je bilo ok..
Laura 21.08.2014 :-*
Cure moje,
evo da se javim nakon noći na Sv. Duhu. Naime, u pon na redovnoj kontroli u TA rečeno mi je da je posteljica jako nisko, straga i da dođem u bolnicu ako počnem krvariti. I to je bilo to od objašnjenja s obzirom da je bila gužva i žurilo im se. I onda je naravno moj prijatelj postao gugl koji mi je napričao svašta :) I onda mi je trbuh dva dana bio ko stijena kamena, a bebica nekak premirna i da mi srce bude na mjestu otišla ja na pregled. Ostavili su me 24h jer takva je procedura, čim spomeneš bebine pokrete. Bila sam ja nabrijana, sad ću ja njima reći, kak me nisu ni pregledali na kontrolama i niš, al eto moram ih pohvaliti. Noć sam provela u predrađaoni i prošla tri smjene. Svi su divni, krasni, ljubazni. Konstantno obilaze rodillje, pomažu im, nisu škrti s drogama protiv bolova hehe. Detaljno su me pregledali, na kraju ispada da posteljica nije tako opasno nisko nego je mala toliko glavom dolje i gura se da na uzv sve pritišće i pomiče. Uloživa sam za prst i prema svemu sudeći neće onda skoro van.
Oprostite na dugom postu, evo u biti sam htjela reći, ovima koji planiraju gore roditi, da je osoblje super. Naslušala sam se svega iz rađaone, ali bože moj, nemaju ni oni čarobni štapić za bolove. A u kakvim uvjetima rade zaista super i rade. Nije bilo plahti dovoljno i sestre su se zbilja trudile posuditi ih sa svih odjela kako bi uvijek bilo čisto u predrađaoni. Nema dovoljno ctg aparata pa ih stalno sele rađaona- predrađaona, a ovi koje imaju su iz doba valjda dok je mene mama tamo rađala (ko i sve ostalo). Ne znam jel inače takvo osoblje ili je ova medijska hajka ipak urodila plodom, ali kako god, osoblja se nemojte bojati, a za trudove, kak nam bog da!
Ajde dea glavno da ste ti i bebica dobro! Sad sve ok? kad imate opet kontrolu?
Dea jako mi je drago da je sve ok s tobom i bebicom s obzirom da su te nepotrebno preplasili... Ja u ponedjeljak ponovno na kontrolu u TA pa cemo vidjeti sta kazu, za sad sam isto za prst otvorena :)
U ponedjeljak opet. Joj baš je pizdica kad se tak ne javlja, onda se ja prestrašim.
Dea..drago mi je da je ok...ja svoju recimo glazbom pokrenem kad se umiri...ali ponekad je bolje otić do bolnice nego doma brinuti....
Sortiraj odgovore
Najstariji