opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Siječanj 2015. 17:24

Dea..drago mi je da je ok...ja svoju recimo glazbom pokrenem kad se umiri...ali ponekad je bolje otić do bolnice nego doma brinuti....

Dea23
    03. Siječanj 2015. 18:27

Ma da, bolje biti miran. :) Iako, nisam trebala čuti zvukove iz rađaone haha

ninach1903
    03. Siječanj 2015. 18:41

Dea

Dea drago mi je da je sve ok! Tako sam ti i ja noć prije induciranog "spavala" u sobi blizu rađaone...naslusala se svega jer je tu nocu vinogradskoj fakat bilo puno rodilja al sam svejedno drugo jutro u 6 sa smjeskom isla u rađaonu i s naumom kak ja necu tak vristat da ne plasim druge trudnice 

16.12.2014 <3 Lena <3

Sara9
    04. Siječanj 2015. 14:28

Dea

Moja je rodi a čuvala trudnoću 9 tjedana u sobi koja je bila točno kat iz ad radjaone.. Kaže da je pretrpila bolove sa svakom ženom koja je radjala...

Dea23
    03. Siječanj 2015. 19:56

I, jel uspio naum? hehe

Dea23
    05. Siječanj 2015. 08:05

A cure, ja se epiduralne bojim   I sad, sve se nadam, dat će oni nekih droga protiv bolova. Vi koje ste rodile, jesu vam ta sredstva olakšala bol?

kleaiva
    05. Siječanj 2015. 08:34

Dea

A cure, ja se epiduralne bojim  I sad, sve se nadam, dat će oni nekih droga protiv bolova. Vi koje ste rodile, jesu vam ta sredstva olakšala bol?

U prvoj trudnoći nisam mala epiduralnu i malo mi je žao zbog toga (iako se i dalje jako bojim tog pikanja u kičmu) jer sam tamo bila 12 sati u ležećem položaju na onom stolu i na kraju sam bila previše iscrpljena iako me trudovi nisu tako strašno boljeli, bila sam toliko ošamućena da se pola toga ni ne sjećam. Moj savjet je ako idete na indukciju ili dođete bez svojih trudova ili se ne otvarate da uzmete epiduralnu ili nešto protiv bolova kako bi na kraju uspjele izgurati do kraja bebicu pri punoj svijesti jer taj sam kraj je ustvari najljepši događaj na cijelom porodu.

Na drugom porodu nisam isto dobila ništa protiv bolova, tj. ništa uopće od supstanci, porod je počeo sam, trudovi bili moji i to se sve lijepo da prodisati bez ikakvih zvukova suvišnih a kamoli lijekova, pogotovo ako vam daju da stojite jer tako puno manje boli nego ležećki.

Dakle žene moje sve ovisi kako vam porod krene i razvija se. A vi same morate raščistiti u glavi sa sobom prije poroda što želite, a što ne, i uvijek imajte prostor za popuštanje, jer kad porod krene, nije nikad kako ga mi zamišljamo. Svi bi mi htjeli prirodan porod i bez intervencija, ali većinom to nije tako i onda si znamo same zakomplicirati sve ako ne popustimo. Sama sam se u to uvjerila.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani