opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    01. Siječanj 2015. 21:39

Drage moje, i ja svima želim sretnu i što uspješniju Novu godinu i što više uživanja sa svojim bebicama (bilo da su u trbuhu, bilo da ste ih već upoznale)! 

Tonka18
    01. Siječanj 2015. 22:01

sretna nova godina i da vam bude ispunjena zdravljom,srecom i uzitkom 

mi smo jos u iscekivanju, jucer bio termin, vidit cemo sta doktorica kaze ujutro :)

Pilici
    02. Siječanj 2015. 08:33

Bok svima sve najbolje u novoj godini, uzivajte sa svojim bebicama a trudnicama sto ljepse porode zelim 

zebrica

ninach1903
    03. Siječanj 2015. 11:35

Sretna vam nova drage moje! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Bljubica
    03. Siječanj 2015. 12:10

znate li možda postoji li opasnost od vodenih kozica za bebu ukoliko sam ih ja pribolila (još u djetinjstvu)? tražila sam po internetu, svugdi piše o opasnostima ukoliko trudnica nije imala varičele. pa ako slučajno znate  nešto o tome 

crnamala
    03. Siječanj 2015. 12:30

Sretna nova svima! Zelim vam lipe i brze porode, zdrave bebice i puno ljubavi u novoj godini! 

Vmnina
    03. Siječanj 2015. 15:03

Mame i mamice, jesu one price da se kosa ne smije farbat u trudnoci samo babske price ili je to stvarno tako?

Vmnina
    03. Siječanj 2015. 15:16

To sam i ja mislila i pitam nekidan ginekologicu, ona govori- maaa možeeeš ne'š ti toga.
    Zbunila me skroz

cloudy
    03. Siječanj 2015. 15:52

Ja sam se farbala jednom u trudnoći i ništa mi nije bilo...i to sam se sama doma ofarbala... birala sam boju bez amonijaka i smradova tak da :)  a i planiram do frizerke nekad prije termina na šišanje a možda se čak i ofarbam da sam mirna s tim  neko vrijeme nakon poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.