sretna nova svima i puuuuuuuuuuno bebica zelim......
Laura 21.08.2014 :-*
Drage moje, i ja svima želim sretnu i što uspješniju Novu godinu i što više uživanja sa svojim bebicama (bilo da su u trbuhu, bilo da ste ih već upoznale)!
sretna nova godina i da vam bude ispunjena zdravljom,srecom i uzitkom
mi smo jos u iscekivanju, jucer bio termin, vidit cemo sta doktorica kaze ujutro :)
Bok svima sve najbolje u novoj godini, uzivajte sa svojim bebicama a trudnicama sto ljepse porode zelim
zebrica
znate li možda postoji li opasnost od vodenih kozica za bebu ukoliko sam ih ja pribolila (još u djetinjstvu)? tražila sam po internetu, svugdi piše o opasnostima ukoliko trudnica nije imala varičele. pa ako slučajno znate nešto o tome
znate li možda postoji li opasnost od vodenih kozica za bebu ukoliko sam ih ja pribolila (još u djetinjstvu)? tražila sam po internetu, svugdi piše o opasnostima ukoliko trudnica nije imala varičele. pa ako slučajno znate nešto o tome
ee i mene ovo zanima :)
Draga, moja curka od 3 i pol godine je bila u doticaju s kozicama dok sam ja išla roditi, pitala pedijatre u bolnici i rekli su mi da beba može dobiti isto iako sam ih ja preboljela, iako postoji mogućnost da ih zbog prenesenog našeg imuniteta ni ne dobije, kažu da ih probamo izolirati nekako. Kažu da kod beba se znaju pojaviti samo njih par pa da kasnije ih opet u životu nekad dobiju, ili ih dobiju puno što u slučaju visoke temperature zahtijeva hospitalizaciju.
Jučer su mojoj kćeri izbile i sad molim Boga da malac ne dobije ili ak bas mora da ih rijesi samo s par komada
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sretna nova svima! Zelim vam lipe i brze porode, zdrave bebice i puno ljubavi u novoj godini!
Mame i mamice, jesu one price da se kosa ne smije farbat u trudnoci samo babske price ili je to stvarno tako?
Mame i mamice, jesu one price da se kosa ne smije farbat u trudnoci samo babske price ili je to stvarno tako?
Mislim da nisu babske priče, jer ipak je boja za kosu jaka kemikalija koja ulazi u tvoju kožu, mislim da ako ne smiješ kapi za nos, da onda nije ni to baš zdravo..
Koliko sam ja čitala i slušala, to su babske priče :-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji