Drage moje, i ja svima želim sretnu i što uspješniju Novu godinu i što više uživanja sa svojim bebicama (bilo da su u trbuhu, bilo da ste ih već upoznale)!
sretna nova godina i da vam bude ispunjena zdravljom,srecom i uzitkom
mi smo jos u iscekivanju, jucer bio termin, vidit cemo sta doktorica kaze ujutro :)
Bok svima sve najbolje u novoj godini, uzivajte sa svojim bebicama a trudnicama sto ljepse porode zelim
zebrica
znate li možda postoji li opasnost od vodenih kozica za bebu ukoliko sam ih ja pribolila (još u djetinjstvu)? tražila sam po internetu, svugdi piše o opasnostima ukoliko trudnica nije imala varičele. pa ako slučajno znate nešto o tome
Sretna nova svima! Zelim vam lipe i brze porode, zdrave bebice i puno ljubavi u novoj godini!
Mame i mamice, jesu one price da se kosa ne smije farbat u trudnoci samo babske price ili je to stvarno tako?
To sam i ja mislila i pitam nekidan ginekologicu, ona govori- maaa možeeeš ne'š ti toga. Zbunila me skroz
Ja sam se farbala jednom u trudnoći i ništa mi nije bilo...i to sam se sama doma ofarbala... birala sam boju bez amonijaka i smradova tak da :) a i planiram do frizerke nekad prije termina na šišanje a možda se čak i ofarbam da sam mirna s tim neko vrijeme nakon poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji