opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    01. Siječanj 2015. 17:00

sretna nova svima i puuuuuuuuuuno bebica zelim......

Laura 21.08.2014 :-*

Nixie
    01. Siječanj 2015. 21:39

Drage moje, i ja svima želim sretnu i što uspješniju Novu godinu i što više uživanja sa svojim bebicama (bilo da su u trbuhu, bilo da ste ih već upoznale)! 

Tonka18
    01. Siječanj 2015. 22:01

sretna nova godina i da vam bude ispunjena zdravljom,srecom i uzitkom 

mi smo jos u iscekivanju, jucer bio termin, vidit cemo sta doktorica kaze ujutro :)

Pilici
    02. Siječanj 2015. 08:33

Bok svima sve najbolje u novoj godini, uzivajte sa svojim bebicama a trudnicama sto ljepse porode zelim 

zebrica

ninach1903
    03. Siječanj 2015. 11:35

Sretna vam nova drage moje! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Bljubica
    03. Siječanj 2015. 12:10

znate li možda postoji li opasnost od vodenih kozica za bebu ukoliko sam ih ja pribolila (još u djetinjstvu)? tražila sam po internetu, svugdi piše o opasnostima ukoliko trudnica nije imala varičele. pa ako slučajno znate  nešto o tome 

Filotea
    03. Siječanj 2015. 16:25

Bljubica

znate li možda postoji li opasnost od vodenih kozica za bebu ukoliko sam ih ja pribolila (još u djetinjstvu)? tražila sam po internetu, svugdi piše o opasnostima ukoliko trudnica nije imala varičele. pa ako slučajno znate  nešto o tome 

ee i mene ovo zanima :)

kleaiva
    05. Siječanj 2015. 08:22

Bljubica

Draga, moja curka od 3 i pol godine je bila u doticaju s kozicama dok sam ja išla roditi, pitala pedijatre u bolnici i rekli su mi da beba može dobiti isto iako sam ih ja preboljela, iako postoji mogućnost da ih zbog prenesenog našeg imuniteta ni ne dobije, kažu da ih probamo izolirati nekako. Kažu da kod beba se znaju pojaviti samo njih par pa da kasnije ih opet u životu nekad dobiju, ili ih dobiju puno što u slučaju visoke temperature zahtijeva hospitalizaciju. 
    Jučer su mojoj kćeri izbile i sad molim Boga da malac ne dobije ili ak bas mora da ih rijesi samo s par komada 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

crnamala
    03. Siječanj 2015. 12:30

Sretna nova svima! Zelim vam lipe i brze porode, zdrave bebice i puno ljubavi u novoj godini! 

Vmnina
    03. Siječanj 2015. 15:03

Mame i mamice, jesu one price da se kosa ne smije farbat u trudnoci samo babske price ili je to stvarno tako?

Sara9
    03. Siječanj 2015. 15:07

Marina

Mame i mamice, jesu one price da se kosa ne smije farbat u trudnoci samo babske price ili je to stvarno tako?

Mislim da nisu babske priče, jer ipak je boja za kosu jaka kemikalija koja ulazi u tvoju kožu, mislim da ako ne smiješ kapi za nos, da onda nije ni to baš zdravo..

Nixie
    03. Siječanj 2015. 17:18

Marina

Koliko sam ja čitala i slušala, to su babske priče :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani