Cloudy kako tvoja bebica, jel se okrenula ili sam negdje propustitla, jesi li išla na pregled?
Baš sam danas bila na pregledu....i dalje je na glavu...dogovorili carski za 17.1. ostaje nam na kraju termin koji je bio od početka... curka ima 3548 grama i 50 cm :) a u petak idem u TA po prvi put
Baš sam danas bila na pregledu….i dalje je na glavu…dogovorili carski za 17.1. ostaje nam na kraju termin koji je bio od početka… curka ima 3548 grama i 50 cm :) a u petak idem u TA po prvi put
Čekaj, ne kužim ak je glavom dolje, kak carski?
Krivo napisah...i dalje je na zadak....ja ko da pijem nešto, a ono sky cola ispred mene
Krivo napisah…i dalje je na zadak….ja ko da pijem nešto, a ono sky cola ispred mene
Ha, ha pa rekoh niš mi nije jasno! A možda se mali smotuljak još smiluje mami pa se okrene!
Ma nekak mislim da neće...al nema veze.... kad razmišljam sad možda i bolje carski pa prođem bez patnje i trudova... a curka evo ima tulum....ak tak nastavi bude mi kroz usta izašla van
Ma nekak mislim da neće…al nema veze…. kad razmišljam sad možda i bolje carski pa prođem bez patnje i trudova… a curka evo ima tulum….ak tak nastavi bude mi kroz usta izašla van
ja ti želim najbolje moguće osoblje na porodu. da te maze i paze, i na najbolji mogući način pomognu tvom djetešcu da dođe na ovaj svijet. :)
curke zelim vam svima najljepsu novu godinu, puno uzivanja sa svojim bebicama i najdrazima, a nama koje jos trebamo roditi sto lakse porode i ugodnija iskustva :)
curke zelim vam svima najljepsu novu godinu, puno uzivanja sa svojim bebicama i najdrazima, a nama koje jos trebamo roditi sto lakse porode i ugodnija iskustva :)
Također! Pridružujem se lipim željama za novu godinu! Svima želim što lijepši porod! Sretno :)
drage trudilice, trudnice, roditelji i svima ostalima želim sve najbolje u Novoj godini. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji