Hvala vam cure! Od <3 Jaka sam ja, uz svoje najdraze zlato u rukama i super muža sve se može prezivjeti :)
Kod nas u Njemačkoj skroz ludo vrijeme. Prekjučer snijeg i kiša, sve se sledilo. Jučer sunce piči i otopi sve, a danas opet snijeg cijeli dan pada... još da ga malo ostane za snješka praviti... A moj Tony gleda u čudu kroz prozor i smije se. Hehehe
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Cure neznam di da postavim ovo pitanje pa cu ovdje...jucer sam bila na pregledu i pise na nalazu da mi je rodni dio deblji, a inace je pisalo r.dio otvoren 1cm....dal netko zna sta znaci deblji?
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Drage mame i buduće mame! Svima želim sve najbolje u Novoj 2015. godini! Najviše zdravlja za našu dječicu i nas i drage nam osobe! Lijep pozdrav svima i čujemo se nagodinu!
I ja se pridružujem čestitkama za novu :) svima nama trudnicama želim što bezbolnije, brže i ljepše porode i da što prije uživamo s našim bebicama :) svima želim puno svega dobroga, što si same poželite
Bok curke,samo da se malo javim....koma sam još od poroda,ne mogu još sjediti,na antibioticima sam,borim se sa svim i svačim...malena je super,danas nam je otpao pupak i dojenje ide odlično.
Zaljubljena sam u svoje dijete preko ušiju želim vam svima sretnu Novu i svim curkama pred porod sve najbolje i najljepše!!!!
Nalah draga :) želim ti da se što prije oporaviš i uživaj u svojoj bebici :)
Cloudy kako tvoja bebica, jel se okrenula ili sam negdje propustitla, jesi li išla na pregled?
Baš sam danas bila na pregledu....i dalje je na glavu...dogovorili carski za 17.1. ostaje nam na kraju termin koji je bio od početka... curka ima 3548 grama i 50 cm :) a u petak idem u TA po prvi put
Sortiraj odgovore
Najstariji