Hvala vam cure! Od <3 Jaka sam ja, uz svoje najdraze zlato u rukama i super muža sve se može prezivjeti :)
Kod nas u Njemačkoj skroz ludo vrijeme. Prekjučer snijeg i kiša, sve se sledilo. Jučer sunce piči i otopi sve, a danas opet snijeg cijeli dan pada... još da ga malo ostane za snješka praviti... A moj Tony gleda u čudu kroz prozor i smije se. Hehehe
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Cure neznam di da postavim ovo pitanje pa cu ovdje...jucer sam bila na pregledu i pise na nalazu da mi je rodni dio deblji, a inace je pisalo r.dio otvoren 1cm....dal netko zna sta znaci deblji?
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Drage mame i buduće mame! Svima želim sve najbolje u Novoj 2015. godini! Najviše zdravlja za našu dječicu i nas i drage nam osobe! Lijep pozdrav svima i čujemo se nagodinu!
I ja se pridružujem čestitkama za novu :) svima nama trudnicama želim što bezbolnije, brže i ljepše porode i da što prije uživamo s našim bebicama :) svima želim puno svega dobroga, što si same poželite
Bok curke,samo da se malo javim....koma sam još od poroda,ne mogu još sjediti,na antibioticima sam,borim se sa svim i svačim...malena je super,danas nam je otpao pupak i dojenje ide odlično.
Zaljubljena sam u svoje dijete preko ušiju želim vam svima sretnu Novu i svim curkama pred porod sve najbolje i najljepše!!!!
Bok curke,samo da se malo javim….koma sam još od poroda,ne mogu još sjediti,na antibioticima sam,borim se sa svim i svačim…malena je super,danas nam je otpao pupak i dojenje ide odlično.
Zaljubljena sam u svoje dijete preko ušijuželim vam svima sretnu Novu i svim curkama pred porod sve najbolje i najljepše!!!!
Hej draga! Izborit ćeš ti to sve i bit ćeš ko nova! Super za pupak, a i drago mi je da i dojenje super funkcionira! Samo hrabro!Uživaj u svojoj bebici!
Nalah draga :) želim ti da se što prije oporaviš i uživaj u svojoj bebici :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji