Kleaiva, sretno ti!!! Bas je super citati ove tvoje izvjestaje, ohrabruju mene koja ubiti ni ne znam sta me ceka!
A sto se spavanja tice, ja jos uvjek nemam nikakvih problema s time, jednom se budim za wc i to je otprilike to. 37. tjedan sam sada.
što se tiče spavanja, muči me wc... zavisno od noći ali 2, 3 puta je dizanje... i jedino što sam primijetila zadnjih par dana da imam nekak lakši san... sve čujem, sve me scima..al valjda se tak tijelo priprema za bebin dolazak i dizanje po noći
:) ma mene probudi i dragi kad se okreće... il kad mi se noge otkriju... a da ne pričam o onom mantranju kad se s wc.a vratim da opet zaspim
Imate li vi nocne more? to me ponekad zna probuditi u znoju! Nisam s tim prije imala problema. A i zadnjih mjeseci imam ful intenzivne snove, i cudne!
Iako mi je najomiljeniji položaj za spavanje na trbuhu,navikla sam se se spavati na boku i imam super san. Ne dižem se na wc uopće. Jedino što me ponekad probudi je mjesečarenje mog mužjaka. Ali to me čak prilično i zabavi. Ima toliko smiješnih situacija i njegovih trkeljanja. Jučer je bio jedan od tih mjesečarskih dana. Pita me gdje je "daljinski za wc" ????????????????????????????????????????
Iako mi je najomiljeniji položaj za spavanje na trbuhu,navikla sam se se spavati na boku i imam super san. Ne dižem se na wc uopće. Jedino što me ponekad probudi je mjesečarenje mog mužjaka. Ali to me čak prilično i zabavi. Ima toliko smiješnih situacija i njegovih trkeljanja. Jučer je bio jedan od tih mjesečarskih dana. Pita me gdje je "daljinski za wc" ????????????????????????????????????????
hahahha mene je nekidan m snimio kako sjednim na rubu kreveta i mazim stomak :D (naravno spavajući), a imam ja često svakakve epizode s mjesečarenjem i plakanjem u snu i morama i znojenjem i svašta nešto :)
Najnormalniji su ti snovi ludi. Citala sam negdje da zena u trudnoci vise sanja nego u cijelom zivotu nezz koliko tu ima istine. Ja sam stalno neke blesave snove sanjala.Vjecito me netko proganjao hihihihi
Bas sam nocas sanjala da sam trudna opet i da trebam rodit al moram na carski a muz i ja nikak nemozemo nac salu za to. hodamo po cijeloj bolnici i odjednom nas netko ganja po ulici i puca po nama. jel to normalno??'????
Najnormalniji su ti snovi ludi. Citala sam negdje da zena u trudnoci vise sanja nego u cijelom zivotunezz koliko tu ima istine. Ja sam stalno neke blesave snove sanjala.Vjecito me netko proganjao hihihihi
Bas sam nocas sanjala da sam trudna opet i da trebam rodit al moram na carski a muz i ja nikak nemozemo nac salu za to. hodamo po cijeloj bolnici i odjednom nas netko ganja po ulici i puca po nama.jel to normalno??'????
I ja sam čitala da u trudnoći žene znaju imati svakakve snove. Kroz snove u biti na neki način razrađujemo stvari koje nam se nekako podsvjesno vrzmaju po glavi. I to se dešava svaku večer, a ako ih se sjećamo znači da ih nisamo završili (tj. probudili smo se usred ili neposredno nakon što je REM faza završila). Ovaj tvoj san je vjerojatno razrađivanje nekih briga koje imaš. Ne da će neko pucat na tebe u stvarnost , nego neki događaj koji te brine (možda oko bebe nešto, kako ćeš odratit i slično). Tvoj te mozak samo želi osvijestiti o tvojim nekim brigama. Al istina, onaj osjećaj koji imaš kad se zbudiš i to sve izvrtiš nije nikako ugodan.
Ja i moja mala smo se ranije nešto danas digle. Ja sam se uhvatila robice i biranja u čemu će mala doma iz bolnice. I na 100 muka sam. Nemam blage odabrat veličinu, pošto imam robicu koju sam dobila od frendica i obitelji, pa je različitih veličina. Pripremila sam par bodija i tutica različitih veličina, jer znam da moj dragi je totalni tudum za to. Popodne planiram pripremit torbu, možda sam malo uranila, al crvi u guzici mi ne daju mira
Najnormalniji su ti snovi ludi. Citala sam negdje da zena u trudnoci vise sanja nego u cijelom zivotunezz koliko tu ima istine. Ja sam stalno neke blesave snove sanjala.Vjecito me netko proganjao hihihihi
Bas sam nocas sanjala da sam trudna opet i da trebam rodit al moram na carski a muz i ja nikak nemozemo nac salu za to. hodamo po cijeloj bolnici i odjednom nas netko ganja po ulici i puca po nama.jel to normalno??'????
Znaci nisam jedina s cudnim snovima! Utjesno!
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
I ja danas planiram te pripreme obaviti, sto bebacu obuci za izlazak i spremanje torbe za rodiliste! Jeste kupile kakvu kremu ili mast bebi za guzu? To bi isto trebala ponijeti u rodiliste, al ne znam koju da kupim, tocnije zanima me jel bolje koristiti mast ili kremu???
I ja danas planiram te pripreme obaviti, sto bebacu obuci za izlazak i spremanje torbe za rodiliste! Jeste kupile kakvu kremu ili mast bebi za guzu? To bi isto trebala ponijeti u rodiliste, al ne znam koju da kupim, tocnije zanima me jel bolje koristiti mast ili kremu???
Ja još nisam, to ću poslije nove godine. Isto tako nemoj zaboravit uzet, ako već nisi, stvari za pupak. Kod nas se navodno iz bolnice ne dobije niš osim savjeta što kupit, tako da bolje pripremit unaprijed. Patronažna mi je navela hidrogen, prašak za pupak i Octenisept plus sterilne gaze. I naravno imat koju pelenu za rezervu ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji