opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Prosinac 2014. 09:50

što se tiče spavanja, muči me wc... zavisno od noći ali 2, 3 puta je dizanje... i jedino što sam primijetila zadnjih par dana da imam nekak lakši san... sve čujem, sve me scima..al valjda se tak tijelo priprema za bebin dolazak i dizanje po noći

Nalah
    19. Prosinac 2014. 09:50

Ja spavam s čepićima za uši odavno

cloudy
    19. Prosinac 2014. 10:02

:) ma mene probudi i dragi kad se okreće... il kad mi se noge otkriju... a da ne pričam o onom mantranju kad se s wc.a vratim da opet zaspim

mum_to_be
    19. Prosinac 2014. 10:18

Imate li vi nocne more? to me ponekad zna probuditi u znoju! Nisam s tim prije imala problema. A i zadnjih mjeseci imam ful intenzivne snove, i cudne!

ena2203
    19. Prosinac 2014. 10:24

Iako mi je najomiljeniji položaj za spavanje na trbuhu,navikla sam se se spavati na boku i imam super san. Ne dižem se na wc uopće. Jedino što me ponekad probudi je mjesečarenje mog mužjaka. Ali to me čak prilično i zabavi. Ima toliko smiješnih situacija i njegovih trkeljanja. Jučer je bio jedan od tih mjesečarskih dana. Pita me gdje je "daljinski za wc" ????????????????????????????????????????

• mama0309
    19. Prosinac 2014. 10:25

Najnormalniji su ti snovi ludi. Citala sam negdje da zena u trudnoci vise sanja nego u cijelom zivotu  nezz koliko tu ima istine. Ja sam stalno neke blesave snove sanjala.Vjecito me netko proganjao hihihihi
    Bas sam nocas sanjala da sam trudna opet i da trebam rodit al moram na carski a muz i ja nikak nemozemo nac salu za to. hodamo po cijeloj bolnici i odjednom nas netko ganja po ulici i puca po nama.  jel to normalno??'????

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

mum_to_be
    19. Prosinac 2014. 10:54

I ja danas planiram te pripreme obaviti, sto bebacu obuci za izlazak i spremanje torbe za rodiliste! Jeste kupile kakvu kremu ili mast bebi za guzu? To bi isto trebala ponijeti u rodiliste, al ne znam koju da kupim, tocnije zanima me jel bolje koristiti mast ili kremu???

mum_to_be
    19. Prosinac 2014. 10:55

Za pocetak naravno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.