opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    21. Prosinac 2014. 20:53

joj kak me veseli ova klokanica naša u zadnje vrijeme, beba za bebom... 

url=https://lilypie.com]

Nalah
    22. Prosinac 2014. 14:45

ja se vratila iz TA, popodne se moram javiti u bolnicu,večeras će mi inducirati gelom,zbog dijabetesa i jer sam još uvijek,dva dana prije poroda otvorena samo 1 cm,tak da mislite na mene i malu i nadamo se da neće biti komplikacija  

Tonka18
    22. Prosinac 2014. 14:55

sretno i da sve prođe supeer 

cloudy
    22. Prosinac 2014. 15:10

Nalah... baš sam maloprije pomislila na tebe... kak si i šta si... draga, samo hrabro... bude to sve bilo ok :) držim ti fege da imaš što brži i bezbolniji porod 

Bljubica
    22. Prosinac 2014. 18:50

sritno Nalah! 

crnamala
    22. Prosinac 2014. 22:31

Nalah ako ti je utjeha ja sam prosla indukciju jer sam na 41+ 6  bila otvorena samo prst. Prosla 12 h gelova i dripova i nis max 3 cm pa zavrsili na carskom. I to je hvala bogu proslo ok i sad vec pomalo to zaboravljamo i ostavljamo iza sebe. Bojala sam se plodne vode, indukcije i carskig ko vraga pa eto zadesilo me.Vjeruj mi sve zaboravis. Drzim ti fige da sve prodje super. Sami hrabro. 
    Ne stignem pratit pa cu vas valjda pohvatat s vremenom.

Boška2
    22. Prosinac 2014. 22:34

Nalah sretno!!! 

<3<3<3 Karl <3<3<3

Zac11
    22. Prosinac 2014. 22:58

nalah sretno i samo hrabro :)

Pilici
    23. Prosinac 2014. 07:42

Sretno nalah nadam se da ces nam se uskoro javit sa ljepim novostima 

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.