opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    21. Prosinac 2014. 15:56

ja sam također imala prirodan porod, sam vodenjak pukao, na svojim trudovima rodila, otvorila se  bez problema, jedino mi nisu htjeli dati nista protiv bolova, i na kraju zadnjih 20 min su mi isli stavljat drip koji ili nije stigao djelovat ili ja nisam osjetila bas nikakvu razliku. nije mi baš bilo kao iz  snova ali ok je prošlo. bitno da je moja princeza 51 cm i 3300 došla mami u zagrljaj. plakala sam od sreće kad su mi je stavili na prsa. i da malo sam popucala ali nisam osjetila, i to toliko malo da me nisu šivali, u biti više sam "napukla".

ninach1903
    21. Prosinac 2014. 16:51

Drage moje evo i nas na kratko da vas pozdravimo! Stigle smo doma u petak i uhvatila nas i jednu i drugu mala nervoza od promjene, malo smo zastekali s cicanjem pa se izdajam dok ne dođe patronazna u ponedjeljak da nam pomogne da se naucimo cicat.. S ostalim se snalazimo ko velike!
    Vidim da je puno bebolinaca stiglo pa vam drage moje cestitam od srca i uzivajte u svojim mrvama! 
    Pricu s poroda pisem cim se laptoa docepam jer mi je prek moba nezgodno! 
    Curke kojima je uskoro termin sretno i lak i brz porod zelim! Moja princeza i ja vam svima saljemo puse! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Zac11
    21. Prosinac 2014. 19:07

ninach 1903 čestitam još jednom, sada uživaj sa svojom bebicom i ništa ne brini za dojenje, budete vi to... :) jedva čekam izvještaj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.