Ufff ja uvijek kasnim sa komentarima :P :P Ugl... ja sam trbuh mazala sa nekakvim cocoa butter (maslac nekakav) iz dm-a , dosta je koštao, ali cijelu trudnocu sam ga imala i super je, nisam uopce ispucala po trbuhu.. a da sam malo mozak ukljucila pa i noge malo trackala s tim hehe sad imam uspomene na nogama.. al samo gore gdje se ugl ne vidi od hlaca .
Ja sam bila uzasnoooo nestrpljiva i uzbuđena prije poroda. 3 tjedna prije termina sam pocela svakakve eksperimente radit ne bi li se porodila dok je mm jos uz mene,ali mali se nije dao van nikako. dan prije termina je tek izasao hehe. A jela sam ananas koji ubrzava otvaranje (mislim da je to djelovalo, to sam par dana prije poroda jela samo) i cula od seke da cimet potice trudove pa sam nam radila pitu od jabuke sa ekstra puno cimeta. al meni nije niš pomoglo. A seka moja to ne preporucuje jer iako joj je to zbilja potaklo trudove tjedan dana ranije, mucila se 12 sati u radaoni jer nisu bili dosta jaki trudovi... pa eto.... papajte ananas curke.. heheh nece vam naskodit :P A do zadnjeg trena sam skakutala po stepenicama ko da ni nisam trudna. jos su mi govorili da necu tak skoro rodit dok se mogu tak dobro kretati...
mama2 sad se ide od 36-37 tt na kontrole u TA u bolnicu u kojoj misliš roditi. Uputnicu od svog doktora dobijes za TA, za kontrole, a kad ides rodit netrebas nikakvu uputnicu. Bar ja nisam imala... i nitko me nije ni trazio to...
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Samo da napišem,ranije smo komentirali-dobila sam božićnicu,6 mj.sam normalno radila
Curke evo i mene...cijelu noć sinoć imala trudove, i kad su bili 3 sata na 10 min odlučim idemo se spremati i tak nešto sim tam i skužim smirilo se...onda opet počelo ali samo naprijed kao lažnjaci i na kraju nisam otišla....ugl. boli za poludit da nisam mogla ni sjesti ni hodati ali još uvijek nepravilni razmaci i ne idu od leđa kao ovi noćni...sutra novi pregled u trudničkoj ak se ne ustabile do jutra pravilni.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Curke...samo da vam se javim s izvještajem s pregleda....36 tjedan moja curka blizu 3100 g i opet se okrenula na zadak....ono
..u 31 tjednu bio zadak, 33 na glavu i sad opet zadak...samo se nadam da će se u naredna 2 tjedna vratit na glavu i tako ostat jer mi se fakat ne da na carski...
Obavila danas prvi pregled u TA Sv. Duh.
Ušla u 37. tjedan. Pregledali su mi urin, izmjerili tlak, izvagali. Doktorica me nije pregledala, ne znam zašto. Samo je rekla uzet ćemo bris kad ste već goli , na streptokok. I pogledala bebačicu na doslovno (!) 15 sec. Kao: glava dole, kičma lijevo, noge desno, srce kuca
Naručila me za 10 dana na uzv+ pregled s nalazima brisa.
Inače, bila sam kod doktorice Gordane Horvat. Mlađa ženska, niš posebno, nit nadrkana nit preljubazna, ali nije neugodna. Ima nas tisuću stvarno tamo tako da vjerujem da se ne može svakoj smješkati i posvetiti ne znam koliko vremena. Sestre susretljive.
Oprostite na dužem postu, ali vjerujem da zanima neke koji to tek moraju obaviti Jedine zamjerke zapravo nemaju veze ni s doktorima ni sestrama, u wcu nema svjetla pa je teško naciljat čašicu, a grijanje je na naaaajjače, koma. hehe
Predobro! I ja u tvoje ime, i u ime svih vas što vam brzo dolaze bebice :D Drž se i sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji