Dea-pročitam da ideš na Sv. Duh, ali meni je u glavi Vinogradska. To ti je umor. Hahaha... drži se.
Dea…možda ti ovdje piše
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/porod-u-bolnici-sv-duh-894
igorovabebica...Ma samo nek moja ostane do 40 tjedna,ne treba žuriti,ali da me iščkivanje ubija,ubija
Kak si se ti snašla s malenim,kako ti ide dojenje?
Može pitanje?
Trudna sam 32 tjedna, sljedeći pregled kod ginekologa u ambulanti je 13.01, a termin mi je 05.02. Znam da bi na sljedećem pregledu trebala dobiti uputnicu za rodilište. Al bi mi mogao netko malo objasniti kako to točno ide?
Moja pretpostavka je da ako sve bude kako spada (odnosno, ne počnu trudovi il pukne vodenjak), da 05.02. idem u rodilište, pa onda oni tamo naprave pregled i kažu mi što dalje. Ili u rodilište ne idem sve dok ne počnu trudovi il vodenjak pukne, bez obzira na termin?
Igorovabebica a jesu rezana na tu stranu di te guza boli? Meni boli guza za strana di sam rezana..nalah pa i ti jos malo brojis
zebrica
Daaaa ponedjeljak opet TA,u srijedu termin.Joj,samo si mislim da čim prije počne porod i završi da vidim svoju malu princezicu,jako sam uzbuđena,nije me strah
Sortiraj odgovore
Najstariji