opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    20. Prosinac 2014. 09:14

Cestitam!!!  sad uzivanje..

Tina0208
    20. Prosinac 2014. 10:19

pozdrav drage moje... evo situacija mi se malo stabilizirala... nije me bilo par dana a vec toliko novosti... kako ste mi???
    dobro nam dosle nove cure..

cloudy
    20. Prosinac 2014. 13:00

Tina0208

pozdrav drage moje… evo situacija mi se malo stabilizirala… nije me bilo par dana a vec toliko novosti… kako ste mi???
    dobro nam dosle nove cure..

Hej draga...eto tebe nama :) kak si mi?

Laura 21.08.2014 :-*

Sara9
    20. Prosinac 2014. 12:11

Drage curkeee, evo se spremam na vjenčanje i odlučila sam obuć štikle samo u crkvu, to jednostavno moram, nije mi osjećaj da sam svečano obučena bez štikli :) Zezam se s prijama da idem malo glumit Blake Lively :D

kleaiva
    20. Prosinac 2014. 19:40

Nakon svih onih prica s poroda nocas smo nas dvije rodile 100% prirodno uz predivnu ekipu s Merkura! Hvala im na tome, dokazali su nam da se porod u bolnici moze odvijati kao doma !

mmama2
    20. Prosinac 2014. 19:54

kleaiva

Nakon svih onih prica s poroda nocas smo nas dvije rodile 100% prirodno uz predivnu ekipu s Merkura! Hvala im na tome, dokazali su nam da se porod u bolnici moze odvijati kao doma !

čestitam!!!!! čekamoo priču.

url=https://lilypie.com]

Nalah
    21. Prosinac 2014. 09:29

kleaiva

Baš sam mislila na tebe....super draga!!!!Čestitke!!!! 

Tina0208
    21. Prosinac 2014. 09:56

kleaiva

cestitke..

Laura 21.08.2014 :-*

Sara9
    21. Prosinac 2014. 14:12

kleaiva

Baš mi je dragoo :) čestitam ti od srca! čekamo izvještaj :) :)

ena2203
    21. Prosinac 2014. 16:24

kleaiva

Bravo! Čestitam

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Luli2
    20. Prosinac 2014. 20:07

Uopce ne znam u kojoj bi temi postavila pitanje pa evo tu. :)
    Cure koje ste rodile, jeste uz pocetne trudove imali problema s mucninom i vrtoglavicom?
    Znam da kad nastupe jaki trudovi mogu se javit mucnine.
    Nemam jos trudove ali mi je sad pocelo bit jako muka i manta mi se.
    Nije me strah bolova od trudova ali me strah sta ako mi u glavi bude "lose" kao sada pa se bojim da ce mi bit dosta teze podnijet trudove...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani